Marlena - witaj!! Ja też mam dosyć rozległe terminy OM i USG. Dla mojego gina ten drugi wżniejszy i tego się trzyma. Choć nie wiem dlaczego...witajcie kobietki!jestem tu u was nowa mam nadzieję że ktoś mi wogóle odpiszę.mam problem z terminem.według miesiączki termin mam na 12 grudnia ale według usg już miałam kilka podawanych oststecznie staneło na 26 grudnia.to dość duża rozbieżność nie wiem co otym myśleć.moja pani doktor jest dziwna,teraz wizytę mam dopiero na 16 grudnia ani razu nie miałam robionego ktg!od tygodnia mam lekkie skurcze,boli mnie krzyz jak na miesiączkę.nie wiem co z tym czopem.kilka razy zauważyłam że wylatuje ze mnie taka jakby przeźroczysta galaretka ale nie wiem czy to jest to.proszę pomóżcie,to moja pierwsza ciąża a na lekarza nie mam co liczyć:--
-
-
wściekła/y:
Dunia - witaj! Szkoda, że tak późno - ale jeszcze nic straconego.... Zawsze możesz nadrobić zaległy materiał

Dziewczynki - ja materiał nadrobiłam - ale zapomniałam co miałam pisać:-(
Paola - moja dzidzia też prawie wcale się nie rusza - to witaj w klubie. Ja też się martwię...
Lecę na jakiś filmik na dvd z mężyiem i lulu. Mój minio od dziś jest na miesięcznym urlopie
Ciekawe co u RENI I ANKI... Macie jakieś wieści? Cały dzień tu nie zawitały :-(
Pytia - tak trzymaj!;-)
GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUŚ!!!!!!!!!!!!
DOBRANOC!!!!