reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie kochane grudnióweczki!ja jestem pierwszy raz,termin mam według ostatniej miesiączki na 12 grudnia według usg na 26,to duże rozbieżności ale tak czy inaczej jeszcze w tym miesiącu zostanę mamą!:-Dpozdrawiam was wszystkie i piszcie jak najwięcej.to moja pierwsza ciąża i dużo rzeczy jeszcze nie wiem.:baffled:

reklama
Dzieńdobry wieczór kochane. Wpadłam tylko na chwilkę bo o dziwo moje obie dziewczyny usnęły więc zaraz pójdę w ich ślady żeby nabrac siły na noc.
zaraz jeszcze myknę nadrobic co u Was bo nie zaglądałam chyba ze dwa dni. Ale juz tak na zapas gratuluje wszystkim noworozpakowanym.

Aaaaaaaa i muszę się Wam pochwalic że to co ostatnio pisałam o swojej wadze jest juz nieaktualne i zamiast 11kg mam już 14 mniej. Normalnie ważę już 5kg mniej niż przed ciążą. Może jek tak dalej pójdzie to wrócę do normalnych rozmiarów o których od czasu ciąży z Tusią mogłam tylko pomarzyc:tak:

Dzieńdobry wieczór kochane. Wpadłam tylko na chwilkę bo o dziwo moje obie dziewczyny usnęły więc zaraz pójdę w ich ślady żeby nabrac siły na noc.
zaraz jeszcze myknę nadrobic co u Was bo nie zaglądałam chyba ze dwa dni. Ale juz tak na zapas gratuluje wszystkim noworozpakowanym.

Aaaaaaaa i muszę się Wam pochwalic że to co ostatnio pisałam o swojej wadze jest juz nieaktualne i zamiast 11kg mam już 14 mniej. Normalnie ważę już 5kg mniej niż przed ciążą. Może jek tak dalej pójdzie to wrócę do normalnych rozmiarów o których od czasu ciąży z Tusią mogłam tylko pomarzyc:tak:

Oooo Kokusia witaj-wagi tylko pozazdrościć-mam nadzieję, że ja też tak cudownie będę spdać z wagi;-)Kokusia i mam pytanko do Ciebie-wykorzystam Twoją obecność:happy:Chodzi mi i o dokumenty przy przyjmowaniu do szpitala na Izbie przyjęć,najbardziej mnie interesuje ubezbieczenie-bo ja jestem ubezpieczona u Męża w pracy, więc będę mogła to dostarczyćzaświadczenie później czy od razu trzeba jak Cię przyjmują???:baffled:

:-):-):-) niom:-dmoja torba juz spakowana odkad wyszlam ze szpitala;-);-) ale bianeczki jeszcze mie jest gotowa;-)musze sie zmobilizowac:tak:

kankiya ,tygrysku teraz to zaczynam sie na powaznie bac
wedlug moich obliczen to jestem w 36 tygodniu ciazy ktory sie zaczyna jutro sama juz nie wiem jak to liczyc
ja badan u ginekolega nie mam wogole a ktg za 2 tygodnie w 38 tygodniu tu robia,
maly kopie jak szalony
nie mam zadnych lekow nic nie bralam od poczatku ciazy nawet nospy,kompletnie nic.
ja juz sama nie wiem jak mam liczyc te tygodnie
juz oszalec mozna

Witajcie kochane grudnióweczki!ja jestem pierwszy raz,termin mam według ostatniej miesiączki na 12 grudnia według usg na 26,to duże rozbieżności ale tak czy inaczej jeszcze w tym miesiącu zostanę mamą!:-Dpozdrawiam was wszystkie i piszcie jak najwięcej.to moja pierwsza ciąża i dużo rzeczy jeszcze nie wiem.:baffled:
Witaj serdecznie wśród nas:}}}}}]

nie za bardzo sie znam, wiem tylko , ze norma hemoglobiny jest od 12 a nie 13, ale we Wloszech moze jest inaczej;-)

zerknij tutaj na ta stronke tam masz interpretacje wynikow:tak:
Jak interpretować wyniki podstawowych badań medycznych?

DZIEKI KOCHANA ZA LINK JUZ SIE TROCHE USPOKOILAM PRZESPALAM CALE POPOLUDNIE WLASNIE WSTALAM
ja osobiscie boje sie jak cholera porodu,i najgorsze jest to ze moj maz nie ma urlopu i nie moze byc ze mna caly czas
i boje sie ze urodze w domu sama

kankiya ,tygrysku teraz to zaczynam sie na powaznie bac
wedlug moich obliczen to jestem w 36 tygodniu ciazy ktory sie zaczyna jutro sama juz nie wiem jak to liczyc
ja badan u ginekolega nie mam wogole a ktg za 2 tygodnie w 38 tygodniu tu robia,
maly kopie jak szalony
nie mam zadnych lekow nic nie bralam od poczatku ciazy nawet nospy,kompletnie nic.
ja juz sama nie wiem jak mam liczyc te tygodnie
juz oszalec mozna

Landryneczko jak to nie masz badań u ginekologa-bo zbytnio nie rozumiem:baffled:

reklama
DZIEKI KOCHANA ZA LINK JUZ SIE TROCHE USPOKOILAM PRZESPALAM CALE POPOLUDNIE WLASNIE WSTALAM
ja osobiscie boje sie jak cholera porodu,i najgorsze jest to ze moj maz nie ma urlopu i nie moze byc ze mna caly czas
i boje sie ze urodze w domu sama

Nie przejmuj się, mój M też nie ma urlopu:baffled:Jedynie kiedy mogę rodzić to weekend:-(Bo tak od samego ranka do 20 jestem sama.....hmm...:-(

Do góry