reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Sms od Madzienki: "Troche pokomplikowalo się. Niby wszystko OK, ale moja ginka chce poobserwować serduszko Julci bo coś pracuje nierówno. Całkiem możliwe, że będę musiała urodzić wcześniej więc trzymajcie kciuki. Ja mam mega doła, ale wiem, że tam będzie najlepiej dla niuni. Dziękuję za pamięć i smska. Buziaki dla wszystkich mamusiek".

dzieki Semiko za info:tak:biedna Madzienka, ale sie starchu musi najesc zanim urodzi, ale na pewno bedzie dobrze, bo wszystkie trzymamy kciuki;-)

reklama
Dziewczyny wspolczuje Wam z tym czekaniem na poród...

A ja jescze w pizamie. Pospalam sobie troche z malym, oczywiscie z cyckiem na zewnatrz. Na dodatek wydaje mi sie ze mam bardzo miekkie piersi, mam juz dola:-:)-:)-:)-(

Ja kupiłam i na 62 i na 68. Problem jedynie w tym, że rozmiar rozmiarowi nierówny :-D Zresztą tak naprawdę warto mieć dwa kombinezoniki, bo nieraz przed samym wyjściem maluszkowi np. się uleje i wtedy różnie to bywa...
oo Semiko masz racje dwa to nalepsze rozwiazanie:tak: ja mam w razie czego taki malusi kozuszkowy kombinezonik w razie wpadki:-)

nie wiem co Ci doradzic... zalezy kiedy urodzimy:baffled: no i jak duze jest Twoje dzieciatko,bo moje to raczej kruszynka bedzie zreszta dowiem sie za tydzien:tak:
ja ide jutro do lekarza ale jak spytalam sie ostatnio ile mierzy Filipek to lekarz powiedzial ze juz jest za duzy zeby go mierzyc:-:)-:)-( ja jestem sredniego wzrostu ale maz ma 192 cm:confused2::confused2: i tak mysle ze pewnie do niego sie wrodzi gdyz kiedys jak mierzyl stope Fifka to patrzy najpierw na moja a potem na meza i mowi ze z wielkoscia stopu to zdecydowanie do tatusia sie wrodzil:-D:-D:szok::szok::szok::szok: wiec chyba bedzie taki wysoki:sorry::eek: a chcialabym zeby kombinezonik na dluzej niz na miesiac starczyl:-:)-(

reklama
Mam takjie pytanie do was bo juz samam nie wiem co z tym czopem!!! :-( od kilku dni leci mi biala wydzielina tak jakby serek...i nie wiem czy to jest czop czy cos innego ;/ :-( a dol brzucha to masaktrycznie mnie boli od samego rana :-( boje sie z enie wyczuje kiedy mam jechac do szpitala i czy to juz :eek:

Do góry