reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja kupiłam i na 62 i na 68. Problem jedynie w tym, że rozmiar rozmiarowi nierówny :-D Zresztą tak naprawdę warto mieć dwa kombinezoniki, bo nieraz przed samym wyjściem maluszkowi np. się uleje i wtedy różnie to bywa...

masz racje poruwnywalam w cm roznice miedzy jednaym a drugim i taka sobie byla:-D:-D ale w szerokosci byla znaczna:szok::szok::szok:

reklama
Mam takjie pytanie do was bo juz samam nie wiem co z tym czopem!!! :-( od kilku dni leci mi biala wydzielina tak jakby serek...i nie wiem czy to jest czop czy cos innego ;/ :-( a dol brzucha to masaktrycznie mnie boli od samego rana :-( boje sie z enie wyczuje kiedy mam jechac do szpitala i czy to juz :eek:
ja mam taka biala wydzieline od dawna taka w konsystencji twarozku homogenizowanego bardziej:-D:-D:-D:-D wiec nie wiem czy u ciebie to samo czy nie:eek:

Kresek ja jeszcze nie wiem co to czop:-) ale te bole podbrzusza od ranca moga o czyms swiadczyc:tak:

Tygrysku to wez wiekszy skoro nie ma znaczacej roznicy w dlugosci no i skoro maz taki duzy:-D

no wlasnie tez mam taki serek homo .... slyszalam ze czop niby jest brazowy i z krwia tylko u mnie krwi nie widac i to "cos" ;-)z bolami podbrzusza sie jush przyzwyczailam bo najczesciej znikaja tylko dajaj mi nadzieje ze to dzisiaj sie stanie :-) a tuuu NIC :-(

Witam mamuski ponownie..

Własnie skonczyłam myc okna w duzym pokoju....sie na szorowałam jak nic....po tym jak nam ocieplali blok to taki syf został na tych szybach i ramach,ze myslałam,ze wyjde z siebie..... ale juz na szczęście mam to za sobą....

Słuchajcie co do Madzienki to bidulka lezy jesce w szpitalu i chyba na razie jej nie wypisza....z tego co pisze to wola ja zostawic pod kontrola,bo cos serduszko malutkiej nierówno bije....Kazał wszystkie mamuski bardzo serdecznie pozdrowic,,,,i trzymac mocko za nia i Julke kciuki.....

Moj mały urwisek tak szaleje w brzuszku,ze mam wrazenie,ze zaraz wyskoczy....szkoda ,ze z boku,a nie na dole:p hahahha

a ja sobie pospałam hihih....a zaraz lęcę gotowac zupke )
tygrysek-lepiej żeby kombinezonik był ciut wiekszy bo dojdzie zawsze to pieluszka to pajacyk to cos tam jeszcze,lepiej zeby miał luźniej niż za ciasno..szczególnie ze długośc tak jak pisałas nie jest znacznie większa..ale ubierając maluszka poszezasz go ;)

Renia-goń bociana i wpier*&^ hihihih :))

Wieść od edee:
Jestem już po badaniach.Leżę na sali i czekam na Kasię (ginkę), bo ma operację. Jak nie będzie wolnego anestezjologa to dopiero jutro rano będzie cesarka. A teraz mam cykora"

Nic sie nie bój wszystko będzie ok....sama zobaczysz.....
Dziewczyny wspolczuje Wam z tym czekaniem na poród...

A ja jescze w pizamie. Pospalam sobie troche z malym, oczywiscie z cyckiem na zewnatrz. Na dodatek wydaje mi sie ze mam bardzo miekkie piersi, mam juz dola:-:)-:)-:)-(
Nie dołuj się bo to zakłóca produkcje mleka. Staraj się dużo pic i często przystawiać malucha do piersi. Daj wam obu troszkę czasu a sama zobaczysz że będzie dobrze. Jesli ciagle masz jakies obawy zadzwoń do poradni laktacyjnej, te kobietki nawet do domu przychodzą.

Mam takjie pytanie do was bo juz samam nie wiem co z tym czopem!!! :-( od kilku dni leci mi biala wydzielina tak jakby serek...i nie wiem czy to jest czop czy cos innego ;/ :-( a dol brzucha to masaktrycznie mnie boli od samego rana :-( boje sie z enie wyczuje kiedy mam jechac do szpitala i czy to juz :eek:
Jak dla mnie to nie jest to czop. Ja miałam czop bardziej galaretkowaty niz serkowaty.

reklama
a ja mam budyń w gaciach jezeli juz tak czepiamy sie szczegółów :) gęsty i biały....
:-D:-D:-D a ja nie jestem w stanie okreslic co mam w gaciach :-D:-D, bo non stop biore jakies globulki dopochwowe i pewnie jak juz bedzie czop to nawet go nie zauwaze, bo bede myslala, ze to globulka sie rozpuscila:-D

Do góry