kana161
Mama "terrorystek" :P
To podobnie u mnie.....chciaz z reguły...widnieje to "cos" jak juz po załatwieniu potrzeby sie podcieram....a ja mam budyń w gaciach jezeli juz tak czepiamy sie szczegółówgęsty i biały....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To podobnie u mnie.....chciaz z reguły...widnieje to "cos" jak juz po załatwieniu potrzeby sie podcieram....a ja mam budyń w gaciach jezeli juz tak czepiamy sie szczegółówgęsty i biały....
a ja mam budyń w gaciach jezeli juz tak czepiamy sie szczegółówgęsty i biały....
a ja mam budyń w gaciach jezeli juz tak czepiamy sie szczegółówgęsty i biały....
no u mnie to jak co chwile chodze to normalne ze na gatki nie zdąża wyciec i zostaje na papierze ale jak jakis czas nie ide siusiu no to wtedy sie zbiera na majteczkach..i wydaje mi sie ze to czop..jutro id do gin to sie dopytam :] a teraz powoli sie zbieram po wyniki badań
Aj YOKA trzymam kciuki,żeby malutkiej jakoś gładko przeszło.....jak bedziesz miala czas napisz jak tam te formalnosci....musiscie byc wszędzie razem czy nie???Bo o ile sie nie myle to wy tez nie macie slubu??? i własnie zastnawiam sie jak to jest.....buziaczki:*Cześc dziewczyny :-)
Niestety nie mogę znależć chwili czasu żeby tu porządnie zajrzeć.....Oliwka chyba zaczyna mieć kolki więc w domu napieta atmosfera...tak mi jej żal...:-(a do tego załatwianie tych wszystkich formalności....akt urodzenia...wybór lekarza dla małej itd...
Mam nadzieję że u Was wszystko ok i obiecuje że jak tylko będe miała dluższą chwilkę to porzadnie się tu przysiądę....a tymaczasem ściskam Was wszystkie gorąco i oczywiście ślę słodkie buziaczki dla wszystkich kruszynek które są już na świecie i dla tych które czekaja grzecznie w brzuszkach....:-)