reklama
krystyna 30
Majowe mamy'09
hej
dziewczyny
jestem majoweczka i tak weszlam was odwiedizc ...bo przede mna dlugi czas ocekiwan ...juz nie moge sie doczekac!!!!!
zycze wam powodzenia i udanych porodow
buziaki
dziewczyny
jestem majoweczka i tak weszlam was odwiedizc ...bo przede mna dlugi czas ocekiwan ...juz nie moge sie doczekac!!!!!
zycze wam powodzenia i udanych porodow
buziaki
Justyna pewnie musicie dac sobie troche czasu, wszyscy jestescie w nowej sytuacji, poddenerwowani, ale z czasem bedzie tylko lepiej:-)
Cyprysiowa nie poddawaj sie, tez bym sie poswiecila i caly tydzien z cycem latala, zeby tylko dzidzia byla najedzona i zadowolona:-)
Olllcia radze o te swedzenie zapytac lekarza a poki co nie smarowac niczym
Moj mezus juz od dzisiaj w domu. Byc moze pojdzie jeszcze za kumpla na nocke dzisiaj. Nie cieszy mnie to bo w miejscu gdzie za niego pracuje nie ma zasiegu i wrazie w to moge do pana boga tylko dzwonic
Pytia dziekuje za zalozenie nowego watku mysle ze to trafiony pomysł:-)
Milego poniedziałku mamuski:-)
Cyprysiowa nie poddawaj sie, tez bym sie poswiecila i caly tydzien z cycem latala, zeby tylko dzidzia byla najedzona i zadowolona:-)
Olllcia radze o te swedzenie zapytac lekarza a poki co nie smarowac niczym

Moj mezus juz od dzisiaj w domu. Byc moze pojdzie jeszcze za kumpla na nocke dzisiaj. Nie cieszy mnie to bo w miejscu gdzie za niego pracuje nie ma zasiegu i wrazie w to moge do pana boga tylko dzwonic

Pytia dziekuje za zalozenie nowego watku mysle ze to trafiony pomysł:-)
Milego poniedziałku mamuski:-)
KANKIYA
Fanka BB :)
Dzien dobry.
Mam od rana same dobre wiadomoscisms za smsem. Z ostatniej chwili:
Od blizniaki:
"Cala noc sie meczyłam, mam 5 cm jestem na porodówce."
napisalam jej ze ma sie trzymac, ze teraz juz pojdzie szybko i czekamy na wiesci
drugi sms od Villemo:
"Mamy juz swoja Martusie.Przyszla na świat 30 listopada o 2."
wyslalam gratulacje i poprosilam o wiecej informacji![]()
Gratulacje !!!!!!!!!
Madzienko trzymaj sie dzielnie kochana, wszytsko bedzi9e dobrze - musi byc;-)
dzieki Kana za info

Reniu masz arabisty suwaczek dzisiaj:-):-) szkoda, ze to sie ma nijka do rzeczywistosci, ale wciaz trzymam kciuki z nadzieja, ze bedziesz nastepna;-)
Yoka i Oliwcia witajcie spowrotem;-)wspolczuje nawalu gosci, ja to chyba bede gonic przez pierwsze dwa tygodnie

Fasolkamaria jak milo, ze jestescie spowrotem:-)
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Tak - to się zgadzam , że jest to duży plusale dziećiątko młodsze! :-)
ja na Twoim miejscu bym chyba wolała rodzić w styczniu![]()
kana ja mam to już wszystko gdzieś wypiłam dwa opakowania liści malin i zeżarłam pół paczki wiesiołka i nic sex też nic nie daje a chałpa cała wysprzątana teraz to by mi sie przydał "zalewający sąsiad" ale ja mieszkam w domu chyba że powiem mojemu piotrkowi żeby na strych wylazł i zaczoł lać wode hi hi hi
M
marzycielka
Gość
Marzycielko bo Twoja córcia to prawdziwa księżniczka:-)Trzymaj się Słońce dzielnie! Jeszcze tydzień i wszystko się unormuje. Pięknie urodziłaś to i wykarmisz - jestem pewna!!!
No dzisiaj udało mi się ściągnąć 90 ml swojego mleczka tyle ile Mała je na każde karmienie więc jestem szczęśliwa. Nastepne karmienie ok 14 więc zaraz się biorę za laktator przynajmniej Oliwka będzie piła moje mleko;-)
hej kochane !!! nie nadrobie choćby nie wiem co !!! od kilku dni boli mnie głowa i w ogóle wpadłam w jakąs depresje !!! wczoraj zamiast miełj niedzieli była nerwowa i tyle !! :-( Liwcia super siostra ale żeby nie było tak różowo to daje tak popalić ze szok ! normalnie w momencie taka furia ze nie idzie jej opanować ! miała isć wczoraj do kina z Pawłem i bilety przepadły bo nie szło z nią wytrzymać i jeszcze zaczeła jak jej cos nie pasi bići tak płakała ona i płakałam ja męzowy załamany i tak nam niedziela mineła a miało być tak miło
ja wiem ze to nowa sytuacja nowe dziecko w domu i jakby nie było Liwicia czuje sie zagrozona ale nie umiem sobie z tym poradzic bo zaraz mnie tez nerwy biorą ! na szczeście do maluchy jest super, trzyma przy kąpaniu za ręke, nosi pieluchy, jak płacze zaraz leci głaszcze po główce i mówi Liwcia juz tu z Tobą jest nie płacz![]()
Ja też mam taki humorek i już z 4 razy płakałam

Podobno to normalne po porodzie

No, ja wlasnie smaruje i smaruje, chyba przez caly dzien nie robie nic innego. A momentami to czuje az takie pieczeniew dodatku takie mega pregi mi sie porobily, juz sobie wyobrazam te rozstepy :-(
Ja miałam takie swędzące pręgi na brzuchu no i rozpoznano u mnie zatrucie ciążowe więc lepiej pokaż to lekarzowi.
reklama
KANKIYA
Fanka BB :)
super Marzycielko:-) Twoj pokarm pewnie pomoze Oliwce normalnie sie wyprozniacNo dzisiaj udało mi się ściągnąć 90 ml swojego mleczka tyle ile Mała je na każde karmienie więc jestem szczęśliwa. Nastepne karmienie ok 14 więc zaraz się biorę za laktator przynajmniej Oliwka będzie piła moje mleko;-)