reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie ;-)
ja juz po badaniach....ponad 20osób było i większość to mochery :no: myslałam ze mnie zjedza jak pielęgniarka mnie zaprosiła poza kolejeczką(bo byłam ostatnia) ale juz po strachu,po 13 będa wyniki a jutro do gin:-) mam nadzieje ze wiadomości beda dobre
o do nocy to u nas tez kiepska co chwile sie budziłam z nosem miałam problemy :angry:
zozakoza,kana-u mnie znowu od przedwczoraj wyłazi dziwny sluz...ale ciut zadszy niz wczesniej wiec juz mnie to zmyliło kompletnie i nie wiem czy odszedł czy odchodzi czy co...
edee-mam nadzieje że cesarka przebiegnie szybko i bezproblemowo :tak:
ollcia-mnie tez brzuszek swędzi czasami..kiedys było to bardziej dokuczliwe,ale nie wydaje mi się żeby to mogło byc cos złego
justynka-nastepna niedziela bedzie na pewno lepsza :-D głowa do góry i nie zamartwiaj się..mała musi przywyknąć do nowej sytuacji

reklama
Hej mamunki:-)
Wpadlam sie przywitac i pedze nadrabiac wczorajsze zaleglosci;-)
Gratuluje kolejnym rozdwojonym mamuniom :-)

Cyprysiowa a za Ciebie trzymam kciuki, aby udalo Ci sie z cycuchem:tak: twardzielka z Ciebie, wiec na pewno dasz rade;-)

Cyprysiowa moze traktuje cycunia jako smoczek !!! troszke podziamdzia i sie napije ! a moze jak bedzie miał wiekszą przerwe to głodniejszy łapnie i pociągnie porządnie !! nie wiem co radzić ! moja pije co 3 godziny a jak pomiedzy daje jej jak płacze albo czkawke ma to własnie tak mulda tylko !!!

Ola i to jest optymistyczne czekam na niedziele :-)

Olcia a jak nasmarujesz oliwką albo czymś to nic nie przechodzi jak dalej swędzi bardzo to lepiej powiedz lekarzowi !!!

spadam do mojego krasnala

Cyprysiowa-bądź dzielna :) ja tez mam zamiar zrobic wszystko zeby karmic jak najdłużej cycem...więc nie poddawaj się, bo jezeli i ja będe miec takie problemy to musze miec jakąś motywacje,ze komus się udało to i mi hihi:)

No, ja wlasnie smaruje i smaruje, chyba przez caly dzien nie robie nic innego. A momentami to czuje az takie pieczenie :baffled: w dodatku takie mega pregi mi sie porobily, juz sobie wyobrazam te rozstepy :-(

TVN!!!!!!!!!!!!oglądac mamusie przyszłe i obecne :)
i juz sie skończyło był tam tebn Pan od tego fajnego DVD i ksiązki Zawitkowski :-D:-D
i mówił jak teraz zajmowac sie maluszkiem a dokładniej jak ubierać,żeby sie nie zagrzało i zeby omijać duze supermarkety....ciekawe,ale kurde krótkie :eek:

Ostatnia edycja:
Witam z ranka!!!
Ja nadal spakowana buuuu i nawet sexik nie pomaga.
kana ja w sumie też nie wiem czy ten dziadowszki czop odszedł już czy nie, bo ja też miałam taki budyń ale czysty niczym nie zabarwiony i nawet skurcze,które miałam jakoś ucichły, ale mały bryka jak zawsze więc nie bardzo się martwię tylko,że chciałabym być już po i mieć z głowy.

Zozakoza u mnie tak samo cisza jak nic....naqwet od wczoraj nic mnie nie boli....te skurcze co mialam tez sa rzadsze i mniej bolace... czuję jakby sie wszystko cofało a nie szło do przodu....no,ale zobaczymy....

A poza tym witam wszystkie mamuski grudniowe GRUDNIOWO:}}}}}
chcialam zaznaczyc,ze teraz to juz na bank sie załapiemy na grudzien:p hahahah
Uciekam na zakupki:}}}}} do pozniej:}

reklama
Do góry