Pytia jeśli się męczysz to mam nadzieję że Ci pomoże tak jak mi...jak wypróbujesz to wyraź tez swoja opinie.....Anka - dobrze wiedzieć z tym bepanthenem, chyba sobie kupię w takim razie, bo się męczę trochę.
Moje dzieci rodza sie raczej według terminu pierwszego USG a to wypada na 2.12, więc na razie spoko ale od wtorku zaczynam akcję szturmu na szpital i juz nie dam się wypędzic....no chyba ze coś zacznie się samo....
Anka34 wiesz ja to cię podziwiam za ten spokój-ja to chyba bym dzień w dzień okupowała szpital-niech coś robią, zebym rodziła![]()
Blizniaki urodzila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wyslala mi zdjecie bez zadnej tresci, mialam karte w innym telefonie do ktorego nie mam kabla, teraz zmienilam na inny telefon i napisalam do niej smska zeby mi wyslala jescze raz no i oczywiscie gratulacje i prosbe o szczegóły ;-)
Swoja droga rozpedzily sie dzis zeby sie jescze w listopadzie zmiescic ;-) a ciekawa jestem która bedzie pierwsza grudniowka![]()
Bliźmiaki......gratulacje... taka zapracowana że nie miała wyjścia......musiała urodzić w niedzielę....bo jutro pewnie będzie pędzić do pracy....