reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witaj Yoka w domku

Współczuje ci ze juz musisz zmagac sie z goscmi ja nie chce nikogo widziec przez pierwsze dwa tygodnie:no:Bedziemy tylko we trojke cieszyc sie swoja obecnoscia:-)

Anoli ja o tym samym myślałam-może pomyślą, że jestem jakaś gburowata, ale nie widzę abym miała chęci na gości-i od razu zakomunikuje wszem i wobec, że nie życzę sobie odwiedzin przez ok.2 tyg.-bo po pierwsze jest to okres gdzie większość jest podziębionych, albo dopiero się wykurowało, a po drugie to trzeba i chałupę ogarnąć-a ja napewno nie będę miała siły latać ze szmatka i po trzecie sama chcę się nacieszyć swoim Skarbem:tak: co jedynie teściów trzeba będzie zaprosić:rofl2:

reklama
Yoka super że juz wróciłaś...barkował tu Ciebie.....mam nadzieję że Oliwka pozwoli Ci tu zaglądac....A co do gości to ludzie mogli by troszke dać spokoju....

Ja też Was witam tylko na chwilkę. Właśnie wróciłam z Julką ze szpitala po pięciu dniach :no: Najpierw przetaczali mi krew bo miałam niezła anemię, a poem mała dostała żółtaczki, ale już jesteśmy w domku :) Całuję was mocno. Chyba powinniśmy się nazywać listopadóki :-)

Ja też Was witam tylko na chwilkę. Właśnie wróciłam z Julką ze szpitala po pięciu dniach :no: Najpierw przetaczali mi krew bo miałam niezła anemię, a poem mała dostała żółtaczki, ale już jesteśmy w domku :) Całuję was mocno. Chyba powinniśmy się nazywać listopadóki :-)
WITAMY bardzo mocko i serdecznie...usciski dla malutkiej oczywiscie...:}}}}fajnie,ze juz jestes spowrotem......równeiz czekamy na zdjecia:}

Witamy z powrotem kolejną szczęśliwą Mamusię-dużo zdrówka dla Was Dziewczyny:tak:

Kana to wniosek taki chyba-że jeszcze czekać musimy...hmmm...:eek:

Ostatnia edycja:
Witaj Yoka w domku

Współczuje ci ze juz musisz zmagac sie z goscmi ja nie chce nikogo widziec przez pierwsze dwa tygodnie:no:Bedziemy tylko we trojke cieszyc sie swoja obecnoscia:-)

Anoli ja o tym samym myślałam-może pomyślą, że jestem jakaś gburowata, ale nie widzę abym miała chęci na gości-i od razu zakomunikuje wszem i wobec, że nie życzę sobie odwiedzin przez ok.2 tyg.-bo po pierwsze jest to okres gdzie większość jest podziębionych, albo dopiero się wykurowało, a po drugie to trzeba i chałupę ogarnąć-a ja napewno nie będę miała siły latać ze szmatka i po trzecie sama chcę się nacieszyć swoim Skarbem:tak: co jedynie teściów trzeba będzie zaprosić:rofl2:

My też zamierzamy sami we trójeczkę Swięta spędzić. Nie chcemy małej narażać...
No ale jak już wspominałam wcześniej!!!
DZIEWCZYNY!!! Oczywiście robimy sobie wspólnie ŚWIĘTA I WIGILIĘ NA BB!!!!!!!! Nie zapominajcie!!!!!!!!
Jest już troszki chętnych... więc zapraszamy !!!!!!!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Fasolkamaria witamy i ciebie w domku, a skad ta anemia? stracilas duzo krwi?

Super ze dziewczyny zglaszaja sie po porodzie spowrotem na forum. Pewnie jest trudno sie zorganizowac i znalezc czas. Tym bardziej ciesze sie ze o nas nierozpakowanych pamietacie:-)
Czekamy na relacje z porodów i wiecej fotek, bo dzieciaczki śliczne:-)

reklama
Ewelw my przyjmujemy zaproszenie, bedziemy całkiem sami w te świeta:-(rodzinka daleko,nie pierwszy raz zreszta-ale w tym roku jakos mnie to nie dołuje, bo córcia bedzie z nami:-)

A my z mezem odwiedzilismy kilku najblizszych znajomych i zaprosilismy ich do nas z rewizyta oczywiscie wyraznie zaznaczajac, ze spodziewamy sie ich u nas dwa trzy tyg.po narodzinach. Mam nadzieje ze zrozumieli:-)

Do góry