reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie mamuśki....

Tak jak pisałam Wam wcześniej dzisiaj mielismy usg i mała niby rosniei wszystko jest ok, ale pan doktor bardzo niepokoi się że jest taka mala, waży 2500g:-( i jej serduszko tez jakos nie pracuje tak jak powinno...mamy prawie 4 tygodnie róznicy między OM a USG...podobno za dużo:-(

Zalecił mi położenie się w szpitalu....:sorry::sorry::sorry:
Madzienko kochana nie stresuj sie waga dzidzi , bo te aparaty roznie mierza , a co do terminu wg om a usg to jestem w szoku:szok: roznica jest spora , ale mysle, ze warto pojsc do szpitala to rozwieja Twoje watpliwowsci, na pewno wszystko bedzie dobrze, trzymaj sie mocno kochana i nie denerwuj tylko bo to pogarsza sytuacje

reklama
Madzienka ale smutne wiadomości, przykro mi. Miejmy nadzieje ze lekarz sie myli-2.5kg to wcale nie tak malutko. Pewnie w szpitalu wszystko sie wyjasni:-)

Kankiya ja to nie uwierze w te 14kg. W sumie tyle do tej pory przytylam i byloby super gdybym je po porodzie stracila, ale nie nakrecam sie...:rofl2:

No rzeczywiście produkcja postów nam znacznie spadła, ale chyba już niewiele zostało tych nierozpakowanych...
damy rade Anolcia:-):-):-) obysmy mogly karmic piersia, bo to ponoc najlepsze cwiczenie na chudniecie:-D
w necie pisze, ze po porodzie mozna zrzucic do 9 kg i jestem ciekawa jak to sie ma do przezyc naszych dziewczyn o ile byly w stanie myslec o tym po porodzie i sie wazyc;-)
Mi tak zeszło po ostatnim porodzie - 9kg ale mój mały ważył 4360g

Witajcie mamuśki....

Tak jak pisałam Wam wcześniej dzisiaj mielismy usg i mała niby rosniei wszystko jest ok, ale pan doktor bardzo niepokoi się że jest taka mala, waży 2500g:-( i jej serduszko tez jakos nie pracuje tak jak powinno...mamy prawie 4 tygodnie róznicy między OM a USG...podobno za dużo:-(

Madzienka to kurcze nie za dobre wieści....ale nie przejmuj się za bardzo wagą bo to wiesz jak jest.....a 2500g to juz nie taka mała dzidzia, zreszta domporodu masz jeszcze 3 tygodnie a dziecko rośnie 200-300g tygodniowo. Mój pierwszy syn na miesiąc przed porodem miał 2500 a urodził sie 4000 więc nie wiem skąd ten lekarz ma takie wątpliwości?.A co do serduszka to watpliwości powinno rozwiać KTG i jak Cię skierował do tego szpitala to idź niech Ci wszystko dokładnie sprawdzą przynajmniej będziesz spokojniejsza,może to wcale nie wyglada tak jak to stwierdził Twój gin. trzyamam kciuki...wszystko będzie dobrze....

Ostatnia edycja:
witam w sobote
niestety nie mam zcasu czytać co napisałyscie
wpadłam prosto z ktg i od lekarza i lecę do szpitala, bo sa spadki w tętnie, nie wiem sama czy idę na obserwację czy na wywoływanie
dam Wam znac, trzymajcie za mnie kciuki

witam w sobote
wpadłam prosto z ktg i od lekarza i lecę do szpitala, bo sa spadki w tętnie, nie wiem sama czy idę na obserwację czy na wywoływanie
Bliźniaki trzymam kciuki z całych sił:)))) bedzie dobrze kochana....

Madzienka
nie martw sie....jak byłam w szpitalu to tez mi powiedzieli,ze mała jest o 2-3 tyg mniejsza niz wynika z OM.....a co dokładnie z tym szpitalem....???

witam w sobote
trzymamy kciuki,daj znac jak wszystko sie potoczy i wracaj do nas szybciutko

Witajcie mamuśki....

Madzienka będzie dobrze... Głowa do góry.... Przecież niektóre dzieci rodzą się w terminie i ważą 2500... A co do serduszka to na pewno KTG wyjaśni wszystkie wątpliwości... Wiele z nas miało już tutaj tyle fałszywych alarmów, więc u Ciebie na pewno będzie tak samo :-)

witam w sobote

Blizniaki w szpitalu będziesz już pod dobrą opieką i na pewno wrócisz z córeczką

witam w sobote

Bliźniaki powodzenia:tak:

Madzieńko główka do góry-pójdziesz do szpitala to się Tobą fachową zajmą i będziesz spokojniejsza:happy:

A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY;-)Właśnie sobie siedzę i tv oglądam i nic mi się nie chcę-jakaś taka siakaś jestem:baffled:Widzę,że cisza na forum - maluszków narazie nie przybywa- u mnie też spokojniutko;-)Nie wiem idę chyba coś sprzatnę, zjem .....no nie wiem sama co mam zrobić:sorry:

Witajcie brzuchatki kochane:tak: ja tez dzis jakas taka padnieta jestem nie mam sily nawet sie podniesc z lozka:-:)-( ale wczoraj mialam jak na moje mozliwosci aktywny dzien:-D mezus wziol sobie wolny dzien i pojechalismy na zakupy tzn dokupic takie ostatnie drobiazgi dla Filipka :-D:-D lubie takie zakupy:-D:-D a dzis to ja taka do d.... y jestem:eek::eek: ale maz pelen energii wstal rano i postanowil skrecic lozeczko Filipkowi:-D:-D:-):-):-) wiec teraz sobie leze i patrze na to lozeczko i normalnie nie moge uwierzyc ze niedlugo tam zamieszka maly lokator:-D:-D:-D z posciela sie jeszcze wstrzymam do porodu zeby sie nie zakuzyla:tak: a teraz to chyba troszke sie przespie gdyz strasznie mi sennie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sorry:

reklama
Do góry