reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Poród chyba bardziej boli
Ola, może za dużo gadałas;-)
Misiówka w kwestii kolejnych wątków pięknie wyraziłaś moje zdanie.
Dziewczyny od jakiejś godziny czuję takie jakby parcie na odbyt nie w odbycie, bardzo regularne. Macie pomysł co to?
Zapominajko może przegapiłaś fazę pierwszą porodu i wkraczasz w drugą????
A tak na poważnie może Dzdzia napiera-połóż się może i zobacz co dalej
Misiówka
Fanka BB :)
Zapominajka - ja mam tak już od jakiś 2-3 tygodni, że najpierw idzie skurcz, a jak już jest szczyt skurczu to odczuwam takie parcie właśnie. Myślę, że główka już jest na tyle nisko, że przy skurczach uciska na odbyt/jelita. Ja zauważyłam, że mała ostatnio się obniżyła znowu i mam nadzieję, że wie co robi.
renia200
mama Victorki :)
Witam dziewczyny
a ja mam termin na 1 grudnia i chyba nie urodze wcześniej, bo się wszystko uspokoiło.
Aniu, Edee ma chyba termin cesarki na 1.12 więc już nas będzie trzy do rodzenia :-)
a ja mam termin na 1 grudnia i chyba nie urodze wcześniej, bo się wszystko uspokoiło.
nikado
Zaangażowana w BB
Witam Mamuśki po chwilowej nieobecności:-)
Ależ się tu dzieje aż strach odchodzić od kompa:-)
Narazie zdążyłam się zorientować że mamy od wczoraj dwie nowe rozpakowane Mamusie:-)
Gratulacje dla Agatki i Pyti. Dużo zdrówka dla dzieciaczków!!!
Zaraz zabieram się za nadrabianie zaległości w czytaniu chociaz nie wiem czy dam radę tyle tego naprodukowałyście:-)
Ależ się tu dzieje aż strach odchodzić od kompa:-)
Narazie zdążyłam się zorientować że mamy od wczoraj dwie nowe rozpakowane Mamusie:-)
Gratulacje dla Agatki i Pyti. Dużo zdrówka dla dzieciaczków!!!
Zaraz zabieram się za nadrabianie zaległości w czytaniu chociaz nie wiem czy dam radę tyle tego naprodukowałyście:-)
reklama