kana161
Mama "terrorystek" :P
Zapominajka ja zaraz do YOKI napisze,bo nic sie nie odzywa...tez juz sie martwie.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie doczytałam, że ewakuowano 150 kobiet i 20 noworodków-przewieźli ich do szpitali w całym województwie. Do piątku nie będa nikogo przyjmować, a w piątek snepid wyda decyzję co do otwarcia.
No to musze czekać conajmniej do piątku....
Zapominajka ja zaraz do YOKI napisze,bo nic sie nie odzywa...tez juz sie martwie.....
Witaj,a w którym jesteś tygodniu ciąży?Ja jestem w 38 tygodniu i nie miałam zalecenia od lekarza że musze zrobić te badaniahejka dziewczyny jestem tu od niedawna szukam jakis informacji o potrzebnych wynikach badan do porodu,mialyscie robione badanie na posiew?
hejka dziewczyny jestem tu od niedawna szukam jakis informacji o potrzebnych wynikach badan do porodu,mialyscie robione badanie na posiew?
To wstrzymaj się troszki jeszcze - odpoczywaj dużo - nie prowokuj porodu... Jak najmniej wysiłku.........No własnie przez ten pożar.... Na początku miałam nadzieję, że już jutro będzie ok, bo to nie był duży pożar i dzisiaj wietrzyli pomieszczenia. Ale podobno jutro i raczej też pojutrze nie będą przyjmować do rodzenia :-(
Ewlew a może trzeba zapytac kto jest przeciw i sprawa będzie jasna?