Samo wysokie ciśnienie nie jest objawem zatrucia......zatrucie plus obrzęk to juz można traktować jako objaw....
no tak napisałam - że opuchlizna to kolejny objaw...
Gestoza - Wikipedia, wolna encyklopedia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Samo wysokie ciśnienie nie jest objawem zatrucia......zatrucie plus obrzęk to juz można traktować jako objaw....
landryneczka - kliknij na mój kolorowy napis - to ci się stronka pojawi;-)mam pytanie w jakim programie robicie te swiecace imiona swoich coreczek i synkow!!!! ja tez tak chce moj maly urodzi sie dopiero okoli 31 grudnia bedzie miala na imie ALESSANDRO. z gory dziekuje za pomoc
To znowu ja ;-) Zapewniam Wam lekturkę na rano, co by się Wam nie nudziło:-) Chociaż powinnam się chyba przenieść na wątek porodowy.
Skurcze nadal co 5-4 minuty, bardzo już bolesne. Ale trzymam się dzielnie, ciągle w domku. Kąpiel w ciepłej wodzie naprawdę pomaga, znowu przesiedziałam tam prawie półtorej godziny. Staram się relaksować pomiędzy skurczami, w ich trakcie skupiać na oddychaniu (to tez baaaardzo pomaga!), no i czekam. Wody na razie nie odeszły, ciągle schodzi czop z krwią.
Najważniejsze, że nastawienie mam mega pozytywne![]()
hej dziewczyny mi własnie odeszly wody jade do szpitala trzymakjcie kciuki
Dziewczyny, które miały problem z ciśnieniem i obrzękami mam pytanie... Przy jakim ciśnieniu mam się niepokoić?? Bo od wczoraj mam spuchniętą lewą stronę - lewą nogę i rękę , a teraz zmierzyłam ciśnienie i wyszło mi 143/90....