reklama
Fajnie tylko ,że nam brakuje 3 dni od zamknięcia 36 tc. wiem ,ze mały będzie z nami wcześniej bo mam rózne problemy, głównie tarczyca, ale tak szybko no nie wiem. Mam jeszcze nadzieje ,że się wszystko uspokoi.
To idę pakować, BUUUUU!!
To idę pakować, BUUUUU!!
blizniaki2000
Fanka BB :)
Witam się z ranka
Jak zwykle coś się dzieje, czyżby tym razem wysyp przedweekendowy?
Agacia, serdecznie gratuluję szczęśliwym rodzicom. Życzę zdrówka dla mamusi, tatusia i synusia.
Pytia, trzymam kciuki, żeby szybko poszło i dzięki za relację na żywo. powiem Ci ze dzielna jesteś, mąż śpi, a ty się kulasz po domku ze skurczami. Ja chyba wymięknę i jak zacznie sie coś dziac, to do szpitala.
Moniawycint, za Ciebie też trzymam kciuki, zeby szybko i w miarę bezboleśnie sie wszystko potoczyło i wychodzi na to, że dzisiaj znów dołącza do nas nowe dzieciaczki.
Musia100, krzyżuj nogi i nie puszczaj, może cos to pomoze,
a tak poważnie to spakuj tą torbę, bo różnie moze byc.
Moja torba spakowana stoi od ukończenia 36 tygodnia i nic, a założę sie że jakbym nie miała nic naszykowane, to już by było po
A tak na poważnie, to pobolewa mnie brzuch jak na okres, a śluz to wycieka mi od dobrego tygodnia albo i dłużej, ale to nie galaretka, więc nie wiem czy to czop?.
Chyba na mnie też nadejdzie pora, może w niedzielę, tatuś miał by prezent imieninowy.
Jak zwykle coś się dzieje, czyżby tym razem wysyp przedweekendowy?
Agacia, serdecznie gratuluję szczęśliwym rodzicom. Życzę zdrówka dla mamusi, tatusia i synusia.
Pytia, trzymam kciuki, żeby szybko poszło i dzięki za relację na żywo. powiem Ci ze dzielna jesteś, mąż śpi, a ty się kulasz po domku ze skurczami. Ja chyba wymięknę i jak zacznie sie coś dziac, to do szpitala.
Moniawycint, za Ciebie też trzymam kciuki, zeby szybko i w miarę bezboleśnie sie wszystko potoczyło i wychodzi na to, że dzisiaj znów dołącza do nas nowe dzieciaczki.
Musia100, krzyżuj nogi i nie puszczaj, może cos to pomoze,
a tak poważnie to spakuj tą torbę, bo różnie moze byc.
Moja torba spakowana stoi od ukończenia 36 tygodnia i nic, a założę sie że jakbym nie miała nic naszykowane, to już by było po
A tak na poważnie, to pobolewa mnie brzuch jak na okres, a śluz to wycieka mi od dobrego tygodnia albo i dłużej, ale to nie galaretka, więc nie wiem czy to czop?.
Chyba na mnie też nadejdzie pora, może w niedzielę, tatuś miał by prezent imieninowy.
edee24
Mama Alanka :-)
No to uciekam już. Życzę Wam wszystkim udanej nocki i jestem ciekawa, co będzie rano.... Ciekawe, która z nas będzie pierwszą "prawdziwą" grudniową mamą-bo jak narazie same listopadowe dzieciaczki nam sie rodzą ;-)
Ja mam ustalony termin cesarki na 1.12 .:-):-)
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
hej.
Od wczoraj probuje usiasc do komp ale nie mam kiedy...
chce wam napisac opis porodu ale co siadam to Tycik w ryk i koniec dobrego ;-)chyba zaczne pisac w notatniku na raty i wkleje jak napisze calosc
Jestem nie na bierzaco co do rozpakowanych wiec prosze o wyslanie mi na priv
Od wczoraj probuje usiasc do komp ale nie mam kiedy...
chce wam napisac opis porodu ale co siadam to Tycik w ryk i koniec dobrego ;-)chyba zaczne pisac w notatniku na raty i wkleje jak napisze calosc
Jestem nie na bierzaco co do rozpakowanych wiec prosze o wyslanie mi na priv
edee24
Mama Alanka :-)
Pytia !!!!!!! miałaś poczekać na mnie, Ty mnie chcesz kobito z rana na zawał ściągnąć ?????
Ale pokazałaś prosiłam, żebyś poczekała na mnie , i co?? teraz sama będę rodzić
No cóż wyprzedziłaś mnie o te kilika dni , ale nie jestem zła
Życzę Ci z całego serducha, żeby Kasia (nasza gina) była z Tobą przy porodzie, i żeby poszło szybko , sprawnie i jak najmniej boleśnie
tygrysek82
Fanka BB :)
dzien dobry brzuchatki z samego rana takie wiesci znow jakis taifun przeszedp po grudnioweczkach i idzie rozpakowywaniwe hurtem
Agatko ogromne gratuacje!!!!!!!!!!!!!
a brzuchatkom ktore wlasnie smignely na porodowke zycze szybkiego i w miare bezbolesnego porodu
kurcze tak sobie teraz przypomnialam ze agatka pisala ze polozne mowily ze jej to napewno przejdzie ze to taka reakcja po fenoterolu a tu masz niespodzianki=a
Agatko ogromne gratuacje!!!!!!!!!!!!!
a brzuchatkom ktore wlasnie smignely na porodowke zycze szybkiego i w miare bezbolesnego porodu
kurcze tak sobie teraz przypomnialam ze agatka pisala ze polozne mowily ze jej to napewno przejdzie ze to taka reakcja po fenoterolu a tu masz niespodzianki=a
reklama