reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Nie jesteś sama w tym poście sexualnym "z wyboru":baffled::baffled: ja też jakoś nie mam ochoty na sexik, i to już chyba gruuubooo ponad miesiąc :zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

Zastanawiam się jak mój młody to wytrzyma:szok::szok: jak mi się nie zachce najpózniej do niedzieli :baffled::baffled:, a potem (po cesarce) znów kilka tygodni nic ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a po cesarce trzeba tez tak ok 6 tygodni poscic jeszcze czy jakos inaczej jest>????:sorry2::sorry2::confused::confused::confused::baffled:

reklama
Misiówka mysle,ze ona nie bardzo bedzie zadwolona bo i tak spadaja....

Renia ja tez mam nadzieje,ze nie bede musiała sie dowiadywac.....

Edee powiem tylko,ze moj misiek to naprawde jest bidny ze mna....napisze tylko,ze my juz dłuzej bez....:sorry2:troszke wstyd mi sie przyznac ile go juz mecze....ale staram sie nadrobic w inny sposób:p hahahha

Witajcie. Jestem nowa na tym forum. Moje malenstwo powinno sie urodzic 4 grudnia i naprawde niewidze kiedy go moge przytulic. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie
:-)

Hejka
Ja będę mieć synka Tomusia, w poniedziałek będę mieć usg i sprawdzą czy wszystko jest oki. Też mam anemię i łykam biofer i magnez 3 razy dziennie.

Witajcie!!!!!:tak:

Zero litości z waszej strony dla nieobecnych...ledwo dałam radę przeczytać wszystkie stronki a tu już nastepne pojawiają się...

Idę szykować obiad bo mój mężulek nie będzie miał co zjeść...ja dzisiaj z siorą odwiedziłam KFC:-D

FASOLKAMARIA GRATULACJE!!!!!!!!!!

Ja to nawet nie mam co liczyc na to, że mój M. da się namówic na przyśpieszanie porodu. 9 miesiecy postu a teraz niby by się zgodził???????
Wołami go nie zaciągne do łóżka.:-D
A i żadnego przystojnego sąsiada nie mam :baffled:

My też jesteśmy na świeta w domu. No, chyba ze się Jasiek pośpieszy i jakoś na początku grudnia zawita na świecie. Bo jak się urodzi w terminie to będzie za malutki na odwiedziny u babci Eli :-)

Tak sobie pomyslałam, ze jak mały będzie taki aktywny życiowo jak jest przez całą ciąże - to będę miała przesrane :-) On chyba wogóle nie śpi :-D

a po cesarce trzeba tez tak ok 6 tygodni poscic jeszcze czy jakos inaczej jest>????:sorry2::sorry2::confused::confused::confused::baffled:

Tego to ja sama jeszcze nie wiem :baffled::baffled:, ile trzeba odczekać, ale wydaje mi się, że też tak prędko nie będę mogła :sorry2:, w końcu mi też się tam w środku musi dobrze zagoić:baffled:, i nie wiem jak z tą blizną na brzuszku, więc z pewnością też to będzie killllka tygodni :baffled::baffled::baffled::wściekła/y::szok::szok::baffled:

Witajcie.....może któraś mnie jeszcze pamięta.....
Wpadam na chwilkę i juz Wam nie przeszkadzam.....
Chciałabym pogratulować....Wszystkim "rozpakowanym"i tulącym swe Pociechy w ramionach ..zyczyć wszystkiego najlepszego.......A oczekującym szybkiego i sprawnego rozwiązania......

Wybaczcie ale jakoś tak cały czas Was podczytuję i cieszę się,ze dotrwałyście.......

Pozdrawiam Was Wszystke....

My mamy zakaz nalozony przez lekarza:-:)-:)-( ale tak sobie mysle ze nawet jakbym teraz mogla to nie wiem czy bym sie zdecydowala jakos tak glupio bym sie czula:sorry2::sorry2::sorry2: ale juz blizej niz dalej wiec sobie z mezulkiem nadrobimy:-D:-D:-D:-D

No a ja juz z wynikami i .......jest DOBRZE..... to znaczy płytki spadły,ale przez ostatnie 4 tyg tylko 3 tysiace, gdzie wczesniej w 1,5 tygodnia spadały mi o 20 tysiecy....jestem zadowolona jak nic....:}}}}}} Zobaczymy jesce co mi dziisaj ginekolozka powie na wizycie....co z moja szyjka i malutka.....zaraz nadrabiam co mi umknęło....

Super bardzo się cieszę:-D

A ja mam pytanko: czy któraś z was ma czasem (ja często) takie dziwne uczucie, w okolicach krocza i odbytu (ciężko określić), jakby dzwonił telefon z wibratorem i czuć go przez wiele warstw ubrań...:baffled:

Tak chyba odczuwam czasem coś podobnego...

Witajcie. Jestem nowa na tym forum. Moje malenstwo powinno sie urodzic 4 grudnia i naprawde niewidze kiedy go moge przytulic. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie
:-)

Witaj:-D

A ja się naprasowałam i teraz mi krzyż dokucza. Zastanawiam się, jak sobie radziłam ze wszystkimi obowiązkami przed L4 i dochodzę do wniosku, że chyba spowolniłam się we wszystkim :baffled:.

Cyprysiowa, czekam na relację:tak:

reklama
fasolkamaria gratulacje!!!!!!!!!!

ja to nawet nie mam co liczyc na to, że mój m. Da się namówic na przyśpieszanie porodu. 9 miesiecy postu a teraz niby by się zgodził???????
wołami go nie zaciągne do łóżka.:-d
a i żadnego przystojnego sąsiada nie mam :baffled:

my też jesteśmy na świeta w domu. No, chyba ze się jasiek pośpieszy i jakoś na początku grudnia zawita na świecie. Bo jak się urodzi w terminie to będzie za malutki na odwiedziny u babci eli :-)

tak sobie pomyslałam, ze jak mały będzie taki aktywny życiowo jak jest przez całą ciąże - to będę miała przesrane :-) on chyba wogóle nie śpi :-d

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Do góry