reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka
Ja będę mieć synka Tomusia, w poniedziałek będę mieć usg i sprawdzą czy wszystko jest oki. Też mam anemię i łykam biofer i magnez 3 razy dziennie.

reklama
Witajcie. Jestem nowa na tym forum. Moje malenstwo powinno sie urodzic 4 grudnia i naprawde niewidze kiedy go moge przytulic. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie
:-)

Witamy Serdecznie na naszym forum :-)

Napisz coś więcej, o sobie i o dzidzi;-) (chłopczyk, dziewczynka? ) czy imię już wybrane ??:-)

Moj maly jak sie nieurodzi jeszcze 3 grudnia 4 musze isc do szpitala na nastepne usg i sprobuja wywolac skurcze.On jest juz duzy ale niema ochoty na przyjscie na swiat.

Witajcie. Jestem nowa na tym forum. Moje malenstwo powinno sie urodzic 4 grudnia i naprawde niewidze kiedy go moge przytulic. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie
Witamy nowa mamuśkę

Hejka
Ja będę mieć synka Tomusia, w poniedziałek będę mieć usg i sprawdzą czy wszystko jest oki. Też mam anemię i łykam biofer i magnez 3 razy dziennie.
Gratuluję, bardzo ładne imię Tomek. Też brałam żelazo, ale już mi sie wyniki poprawiły i teraz tylko witaminki

A z tą czkawką, to wasze Maluszki jakoś często mają, moja ma raz na ileś tam dni i króciutko, ale chłopaki też jakoś specjalnie często nie mieli, więc chyba taka uroda moich dzieciaczków

Witaj
url=http://www.maluchy.pl]
ci-24254.png
[/url]

Chlopczyk,na imie bedzie mial Danilo (w Polsce chyba sie nieuzywa,ale my mieszkamy we Wloszech) i musze powiedziec ze jeszcze w brzuszku ale juz zazdrosny

reklama
Do góry