reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

camomilla - witaj!!
kana, agawar - super, że wyniki ok
zapominajka - no cóż... to już nie ta waga - co przed L4. Ja mam to samo. W dodatku jakaś niezdarna jestem - ciągle gdzieś coś upuszczę, zaczepię się przechodząc, zawadzę Zuzią o coś....:-(
madzieńka - wracaj szybko - bo stronki mnożą się w szybkim tempie:-D:-D:-D - jak bakterie:-D
cyprysiowa - wracaj szybko i zdawaj nam tu szybko relacje z porodu... Ach... I czekamy na więcej zdjęć :tak::tak::tak:

reklama
Edee trzeba napisac zbiorczy list do Swietego Mikolaja moze sie zlituje nad nami babyboomowiczkami i an mikolaja sprezentuje kazdej po laptopie:-)

hmmm.... kurcze, nie wiem czy byłam na tyle grzeczna w tym roku :baffled::baffled::confused:, ale pomysł dobry ;-):tak::-D:-D:-D, ale jak by mnie nie wypuścili ze szpitala do 6 grudnia, to wezcie mi jednego, oki ??:-p:-D:-D:-D

hihih my sobie sprawilismy pare mies temu laptopa no i Iplusa tez mamy :) ale go nie polecam ;/ my mamy mozliwość tylko korzystania z internetu bezprzewodowego-ale to w sumie dobre przy laptopie :) ale nigdy wiecej iplus :[ i mimo tego to..i tak mam cholera co chwile zaległości...
a wo gule moja mam to mi powtarza co chwile-oczywiscie zeby nie było brzuszek odkryty tylko w domu..a ta swoje..zakryj bo mały sie urodzi od razu chory!! lalalalaaaa i tak w kółko macieju

jadą moje pyzy :)))))))) hahaha sportowy wydech mamy,ucho moje gumowe to słysze jak mój leci już na początku ulicy :)))))))))) mniam mniam mniam haha

Kurczę dziewczyny....zaczynam naprawdę się niepokoić....dzisiaj nie poczułam ani jednego ruchu Oliwki :-( ostatni w nocy....chyba idę się położyć na lewy boczek bo mała tam ma syrki może jak ją troche poprzyciskam to zdecyduje sie troszke skopać mamuśkę.....

Dla spragnionych sensacji mam wiadomość:):-D

Właśnie napisała do mnie fasolkamaria:

"Cześć właśnie urodziłam Julkę - 3400, dł. 58. Jestem przeszczęśliwa a Julka jest śliczna!"

GRATULUJĘ!!!!

SERDECZNE GRATULACJE!!!!

Dziewczyny cieszcie się tymi ostanimi dniami bo jak po porodzie zaczną Wam szaleć hormony to już nie będzie fajnie :zawstydzona/:-Dy:
Rano mam świetny humor wieczorem chce mi sie płakać...
Mam nadzieję , że szybko mi się to unormuje; dobrze , że mam Oliwkę grzeczną to nie muszę jeszcze się dodatkowo stresować:-)

agawar cieszę się , że jednak wszystko ok:-)

A ja dzisiaj zobaczyłam swoje kostki, stopy i uda normalnie rewelacja haha:szok::-D:-D

Yoka daj znać jak tylko Mała Cię skopie;-)

hihih my sobie sprawilismy pare mies temu laptopa no i Iplusa tez mamy :) ale go nie polecam ;/ my mamy mozliwość tylko korzystania z internetu bezprzewodowego-ale to w sumie dobre przy laptopie :) ale nigdy wiecej iplus :[ i mimo tego to..i tak mam cholera co chwile zaległości...
a wo gule moja mam to mi powtarza co chwile-oczywiscie zeby nie było brzuszek odkryty tylko w domu..a ta swoje..zakryj bo mały sie urodzi od razu chory!! lalalalaaaa i tak w kółko macieju

Oj olcia znam ten bol my sie meczylismy z iplusem przez 2 lata i tez sie przylaczam ze nigdy wiecej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: potrafil sie rozlaczax co chwila a juz o jego szybkosci zawrotnej nie wspomne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jak tylko skonczyla sie umowa przenieslismy sie do play'a i jest bez porownania:tak::tak:

reklama
Kurczę dziewczyny....zaczynam naprawdę się niepokoić....dzisiaj nie poczułam ani jednego ruchu Oliwki :-( ostatni w nocy....chyba idę się położyć na lewy boczek bo mała tam ma syrki może jak ją troche poprzyciskam to zdecyduje sie troszke skopać mamuśkę.....

YOKA spróbuj poklepać brzuszek z różnych stron... U mnie to zazwyczaj pomaga :-)

Do góry