Agatkas
Mamusia Zuzolka
Dorotka a wiesz że mi się właśnie dzisiaj takie cuś przydarzyło i też sie zastanawiałam co jest grane, ale zaraz minęło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sluchajcie to tak szybko ja puszczają???To ile tak faktycznie trzymaja w szpitalu????ma wiadomosci od Cyprysiowej ze czeka na wypis i wieczorem postara sie do nas zajrzec:-):-):-)
Sluchajcie to tak szybko ja puszczają???To ile tak faktycznie trzymaja w szpitalu????
U mnie jeśli wszystko jest ok to na 3 dobę wypisują ;-)Sluchajcie to tak szybko ja puszczają???To ile tak faktycznie trzymaja w szpitalu????
Super!!!!!!! nawet nie wiesz jak się cieszę!!!!:-):-):-) wiedziałam że wszystko bedzie dobrze!!!! Buziaki
No to teraz pozytywne myślenie:-) i główka do góry :-)YOKA dziekuje:*:*:* a wyobraz sobie jak ja sie ciesze...wiem,ze to nie sa super wyniki,ale ja juz byłam myslami przy 60 tysiacach,a wtedy w szpitalu i wszedzie......Teraz odganiam te złe mysli.... :-)
Agatkas, dzieki za super wieści.Dla spragnionych sensacji mam wiadomość
Właśnie napisała do mnie fasolkamaria:
"Cześć właśnie urodziłam Julkę - 3400, dł. 58. Jestem przeszczęśliwa a Julka jest śliczna!"
GRATULUJĘ!!!!
No to sa jakieś dobre wieści, skończą sie Twoje męki i juz za chwilę będziesz tulic Malutką.
- WITAM WSZYSTKIE BRZUCHATKI I TEZ TE MAMUSKI ROZPAKOWANE.:-) WCZORAJ BYLAM NA WIZYCIE U GINA
.I NIE ZACIEKAWIE WYGLADA TA MOJA BLIZNA PO OSTATNIEJ CESARCE
.I W PIĄTEK MAM SIĘ ZGŁOSIC DO SZPITALA.RANO MAJA ZROBIC BADANIA A PO POŁÓDNIU CESARKE.:-)
.WIEC JUZ W PIĄTEK BĘDĘ MIEĆ MOJA GABRYSIE .
już sie nie mogę doczekacma wiadomosci od Cyprysiowej ze czeka na wypis i wieczorem postara sie do nas zajrzec:-):-):-)
No to chociaz masz przyjemnośc ze staraniaU mnie też nie bardzo zdaje egzamin....a staramy sie z całych sił...hahaha
Bardzo sie cieszę,ze wyniki sie poprawiły i trzymam kciuki za wizytę, jak bedziesz po to koniecznie daj znac.No a ja juz z wynikami i .......jest DOBRZE..... to znaczy płytki spadły,ale przez ostatnie 4 tyg tylko 3 tysiace, gdzie wczesniej w 1,5 tygodnia spadały mi o 20 tysiecy....jestem zadowolona jak nic....:}}}}}} Zobaczymy jesce co mi dziisaj ginekolozka powie na wizycie....co z moja szyjka i malutka.....zaraz nadrabiam co mi umknęło....
Bardzo mocko dziekuje;*:*:*kana gratuluje pozytywnych wynikow:-):-):-):-):-):-)