reklama
witam nowe grudnioweczki jak to fajnie ze na koncoweczke jeszcze ktos przychodzi;-)
ja dzisiejsza noc zaliczam do calkowicie nieprzespanej najpierw okropna zgaga
zawsze szlam na latwizne i bralam rennie ale teraz jak biore te na cisnienie to niebede jeszcze innymi malego faszerowac do tego bol glowy potem bol podbrzusza i krzyza co prawda niebardzo mocny ale predzej niemialam tych boli i mialam nadzieje ze moze cos sie rozkreci bo dostalam skorcze co 8 min i bol narastal ale wraz z narastajacym bolem wzraztal odstep miedzy skorczami i dupa

no a potem sms od cyprysiowej ale to juz z emocji niemoglam spac :-) i chcialam wam odrazu napisac ale moj by mnie zabil jak bym mu wnocy zaczela kompa wlaczac
a brzuch mnie boli do teraz ale skorczy brak
ale i tak jest jakis postep bo predzej niemialam zadnych objawow zblizajacego sie porodu
ja dzisiejsza noc zaliczam do calkowicie nieprzespanej najpierw okropna zgaga

tygrysek82
Fanka BB :)
Dzien dobry wszystkim brzuchatkom i juz nie brzuchatkom
ja jakos dzis w nocy spac nie moglam:-( znow mi powrocil bol brzuszka i taki twardy mialam przez cala noc ech....:-( a teraz zrobilam sie piekielnie glodna i musialam wstac na sniadanko pierwsze

tygrysek82
witam z rana;-)
o 3 dostalam sms od Cyprysiowej ze jest na porodowce i ze po malu boli porzadnie;-)
Ło matko Cyprysiowa na porodowce!!!

a tak wogule to jak juz tak wszyscu hurtem na ta porodowke jada to troszke chyba zaczynam sie strachac tego porodu , a najgorsze jest to ze nie wiem jeszcze czy bedzie to porod naturalny czy cesarka gdyz Filipek jeszcze sie nie odwrocil
Witam wszystkich - a szczególnie "ranne ptaszki"!!!!!!!!
Ja też już od 4,00 nie śpię...
Czekałam biedna w cichości do 4.45 - aż mężyk do pracki wstanie... Śniadanko i heja na BB!! I tak zleciała godzinka nadrabiania Waszych postów...
Cyprysiowa - trzymam kciuki żebyście osobno z porodówki wrócili........
Już mam dość tych nieprzespanych nocy!!!

Dziś mężyk urwie się na godzinkę z pracy i jedziemy na USG na 16.00 na naszą kryszynkę popatrzeć... Yuhu!!!!!!!!!

Jeszcze tu dziś wrócę - hehe
Miłego poranka!!!
ANIAMANU!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też już od 4,00 nie śpię...

Cyprysiowa - trzymam kciuki żebyście osobno z porodówki wrócili........
Już mam dość tych nieprzespanych nocy!!!

Dziś mężyk urwie się na godzinkę z pracy i jedziemy na USG na 16.00 na naszą kryszynkę popatrzeć... Yuhu!!!!!!!!!

Jeszcze tu dziś wrócę - hehe
Miłego poranka!!!
ANIAMANU!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
tygrysek82
Ewelw ale masz fajnie z tym usg dzisiaj
ja tez chce na usg popatrzec na Filipka:-
-
-
sorry2:

reklama
Dzień dobry wszystkim.
No ładne jaja.....Cyprysiowa wyskoczyłas nam tu jak "Filip z konopi" . W ogóle bym nie przypuszczała że Ty będziesz następna......szok......ale zobaczcie dziewczyny co robi dobry sexik i troszkę naerwów od sąsiadów.....mieszanka wybuchowo- porodowa.....hihihi
witam jestem tu nowa grudnioweczka mam termin na 10 grudnia przygarniecie mnie do siebie:-)
Witajcie Dziewczyny super ze do nas dołączyłyscie, im nas więcej tym raźniejWitam Was serdecznie. Ja tez odliczam dni do Tego dnia...mam termin na 5-tego grudnia.... Pozdrawiam serdecznie:-)
Aha, to moj pierwszyh post![]()
witam z rana;-)
o 3 dostalam sms od Cyprysiowej ze jest na porodowce i ze po malu boli porzadnie;-)
No ładne jaja.....Cyprysiowa wyskoczyłas nam tu jak "Filip z konopi" . W ogóle bym nie przypuszczała że Ty będziesz następna......szok......ale zobaczcie dziewczyny co robi dobry sexik i troszkę naerwów od sąsiadów.....mieszanka wybuchowo- porodowa.....hihihi