reklama
Cyprysiowa współczuje zalania mieszkania, taki numer na koniec ciąży,
Misiówka przykro mi z powodu bólu ząbka
ja mam jutro wizyte u dentysty, zmiana opatrunku a plomba to pewnie po porodzie
Yoka trzymaj się kochana, mam nadzieję , że jak zobaczy dzieciątko to opamięta się
Agawar z pewnością to jest czop i już niedługo będziesz tuliła Bartusia
ja mam podobnie, poród tuż, tuż tylko że ja zaciskam nóżki do grudnia:-):-):-)
Misiówka przykro mi z powodu bólu ząbka
ja mam jutro wizyte u dentysty, zmiana opatrunku a plomba to pewnie po porodzie
Yoka trzymaj się kochana, mam nadzieję , że jak zobaczy dzieciątko to opamięta się
Agawar z pewnością to jest czop i już niedługo będziesz tuliła Bartusia
ja mam podobnie, poród tuż, tuż tylko że ja zaciskam nóżki do grudnia:-):-):-)
blizniaki2000
Fanka BB :)
Nie martw sie kochana, na pewno nie będziesz jedyną mamusią grudniową, jest jeszcze trochę dziewczyn w kolejce, więc na pewno Cię tak nie zostawią. Ja tez liczyłam, ze do tej pory Malutka będzie na świecie, a na razie się nie zanosi, a teraz to już się nie spieszę i mogę chodzić do końca, czyli 2 tygodnie albo chociaz do przyszłęgo weekendu (mąż jutro znów w trasę i wróci w piątek późnym wieczorem lub w sobotę):-)A może córcia zrobi mi prezent urodzinowy i do wieczora będzie na świecie?Haha, jak znam życie to przenoszę i będę jedną z niewielu naprawdę grudniowych mam
![]()
Coś Ty kochana, u nich to czasem jest tak, ze nawet herbaty czy kawy nie zaproponująBlizniaki - no faktycznie pojechali po garach, ja na twoim miejscu za tydzien bym ich odwiedzila na obiad

A teraz zmykaj myju, myju i do łóżeczka, skoro dostałaś dzisiaj w kość, fajnych snów :-)
Villemo, spokojnie, masz jeszcze troszkę czasu, więc mozesz jeszcze podkarmić Martusię, a Ty byś chciała tak rach ciach i już

Ja juz po kąpieli, teraz popijam jeszcze koktajl, który sobie zrobiłam (mrożone truskawki + bananki + brzoskwinki + jogurt naturalny = pychotka) i zaraz będę oglądać "teraz albo nigdy", chyba ze w międzyczasie padnę i nie obejrzę

Spokojnej nocki mamuśki
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
A ja za chwile ide sie kapac, ulozyc sobie wloski (w razie wizyty na porodówce-musze jakos wygladac ;-)) pozniej jakis seksik, moze dwa i spac... Mam nadzieje ze noc bedzie spokojna, moze mnie rozbudzic jedynie poród 

Aniamanu-wielkie gratulacje
)
tak sobie patrze patrze i widze ze wszystkie dzieciaczki rozpakowanych juz mamus to malutkie
tam 52,tu 47....ciekawe jak duży będzie nasz maluszek :]
ja przed chwilką zjadłam kolacyjke i uciekam chyba juz spać :]
dobranoc brzuchatki
tak sobie patrze patrze i widze ze wszystkie dzieciaczki rozpakowanych juz mamus to malutkie
ja przed chwilką zjadłam kolacyjke i uciekam chyba juz spać :]
dobranoc brzuchatki
pytia
Fanka BB :)
Cyprysiowa - plany na wieczór brzmią kusząco ;-)A kto wie, może skończą się na porodówce.
semiko - mój mężuś też jutro świętuje urodzinki :-) To co, może urodzimy jutro razem?
A rodzinka fajną niespodziankę Ci zrobiła 
villemo - chyba w twoim przypadku lepiej dla maluszka, że jeszcze nie urodziłaś. Ma jeszcze troszkę czasu na wyjście.
semiko - mój mężuś też jutro świętuje urodzinki :-) To co, może urodzimy jutro razem?

villemo - chyba w twoim przypadku lepiej dla maluszka, że jeszcze nie urodziłaś. Ma jeszcze troszkę czasu na wyjście.
reklama
tak sobie patrze patrze i widze ze wszystkie dzieciaczki rozpakowanych juz mamus to malutkietam 52,tu 47....ciekawe jak duży będzie nasz maluszek :]
Ja tez zwróciłam na to uwagę;-)...a wszyscy ostrzegali mnie przed zakupami rozmiaru 56