renia200
mama Victorki :)
ANIAMANU WIELKIE GRATULKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak tak dalej pójdzie to do grudnia się wszystkie rozpakujemy

jak tak dalej pójdzie to do grudnia się wszystkie rozpakujemy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aniamanu wielkie gratulki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak tak dalej pójdzie to do grudnia się wszystkie rozpakujemy:-d:-d:-d:-d:-d:-d
moge być ja ;-)jak juz chętnych nie maale super.....wielkie gratulację...ojojoj która następna:-)
Spieszę obwieścic wszem i w obec że
Mamy nowa Grudniowke listopadowąSMS:
"CZESC DZIEWCZYNY URODZIŁAM. KORNELA WAZY 2985G I 47CM O GODZINIE 16.21 POZDRAWIAM. ANIAMANU"
a MY GRATULUJEMY!!!!!
![]()
Melduję się jeszcze w 2-paku,.JESTEM W DOMKU
O 22 siedze sobie na BB a tu nagle coś leci, sprawdzam a na piżamce ślady żywej krwi i jakies inne mokre bezdbarwne plamy, przeraziłam sie potwornie bo mam jeszcze czas. Poszłam sie położyć i o 22.30 przyszły pierwsze bardzo nieregularne skorcze, potem od 2-4h pojawiały się już tylko 8 min. i były dosyć krótkie. O 4h wszystko ucichło.
Rano pojechałam do szpitala aby mnie zbadali i powiedzieli co i jak.
Na szczęście pęcherz cały, czyli wody nie sączą się, przez te skorcze zrobiło sie rozwarcie 1,5-2cm, szyjka krótka ale jest.
Serduszko ładnie bije, główka dosyć wysoko.
Położna stwierdziła, że jeszcze rodzić nie będę ale jak chce zostać to nie ma problemu.
Ale poród już niebawem bo czop śluzowy powoli odchodzi w kawałku i dlatego ta krew.
Mam odpoczywać, dużo leżeć.Chodze jak kaczka całe krocze mam obolałe, ciężko się chodzi i siedzi.
Jutro mam wizyte u swojej ginki. to zobacze co ona mi powie