renia200
mama Victorki :)
Kana mnie to aż do kolan dzisiaj ciągnie i boli, chodze jak kaczka albo robot
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiesz,ze ja tez czuje sie jak kaczka..jesce mnie tak wesoło kołysze na bokiKana mnie to aż do kolan dzisiaj ciągnie i boli, chodze jak kaczka albo robot.
No to może wrzucisz nam na kulinaria przepisy na te Twoje surówki, bo po porodach to pewnie większość z nas rzuci się na jakies dietki i wtedy będzie jak znalazł, a ładnie Ci ta waga leci. Ja własnie zawsze mam problem z wymysleniem jakiejś niskokalorycznej surówki.A ja w dalszym ciągu na diecie surówkowej... Dzisiaj rano miałam 1,7 kg mniej :-) Teraz wcinam pyszną surówkę, którą sobie sama własnoręcznie przyrządziłam :-)
Ja Marcinka tez dokarmiałam a potem to ujuz cały zcas miała na NANie. A jakby Oliwka miała problemy z kolką to super jest mleko NAN activ w puszkach i najtraniej w marketach. To jest specjalne mleko które własnie posiada jakies kultury bakteri czy czegoś co działa porzeciwkolkowo. Mój Marcinek nie miał po nim żadnych kolek a po 3 czy 4 miesiącu przeszłam na zwykły NAN.Dziękujemy:-)
Czuję się dobrze choć jestem bardzo osłabiona ale córeczka mi sił dodaje.
Niestety nie karmię piersią bo miałam z tym przejścia ( myslę , że to po mamie bo ona też miała to samo co ja ) a Malutka była głodna więc zjada raz za razem pyszne butelkeczki mleczka Nan1 i przybiera na wadze bardzo ładnie;-)
dostalam przed chwila sms od Cyprysiowej ze dostala sms od villemo o 10 rano ze jedzie do szpitala bo krwawila i miala skorcze. reszte kamila napisze jak wroci.
Tak patrze po suwaczkach i Renia i Blizniaki, Anka też wy jestescie już na końcóweczce.
Na wtorek ? Ooooo matko ...No ja to mam termin na wtorek....i krzyz mnie boli juz od ponad tygodnia i wszystko ciagnie mnie w dół, podbrzusze boli a .......tu nic...... Dziewczyny z grudnia sie rozpakowały już a ja pewnie tak przewidywałam na poczatku rozpakuję się w pierwszych dniach grudnia...