reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

leakarolina - OGROMNE GRATULACJE, SUPER, ŻE WSZYSTKO SIE DOBRZE SKOŃCZYŁO, ZAGLADAJ CZĘŚCIEJ I PISZ CO U WAS!!

Blizniaki - oj, chciałabym, hehehe, niestety są rzeczy ważne i ważniejsze, hehehe!

Mam nadzieję, że Agawar jednak smacznie chrapałado południa i czeka grzecznie na swoją kolej, hihihi.

Agatkas - ale superaśne wieści - bardzo się cieszę, że Justyna w takim dobrym nastroju i jeszcze zdolna do pertraktacji, hehehe.

reklama
Leakarolina gratulacje. Napisz cos wiecej (waga,cm, godzina porodu) to dopisze malutka do listy bo ty choc listopadowa to widniejesz na grudniowkach :tak:

A ja po spotkaniu z panem wlascicielem, bardzo bardzo mily facet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przy okazji nakablowalam na wieczne imprezy ;-) Naprawde facet super, mamy zrobic wycene a jak cos nie bedzie gralo to pojdziemy do ubezpieczalni (on nie jest ubezpieczony)

Ciekawe jak tam aniamanu :tak:

Mamuśki ja uciekam na spacerek z Tajsonikiem...
jesce się załapie na zdjęcia na śniegu razem z brzuszkiem :tak:

Przesyłam buziaczki dla wszystkich mamusiek i do zobaczenia za jakiś czas...teraz trzeba być na bieżąco,bo tak wiele się dzieje:p hahaaha

Hej

Co tutaj się dzieje :szok:

Aniamanu trzymam kciuki :tak:
Kokusia GRATULACJE !!!

Dziewczyny tylko mnie nie zostawiajcie samej :-(, znajac zycie wy bedziecie juz po a ja bede jeszcze się meczyc.

Jak na razie mecze się z mega przeziebieniem, własnie piję ta pyszną miksturkę _ leko, miód, cytryna i czosnek - 20 min się już męcze i nic mi nie ubywa. :no:
Dzisiaj doszedł mi jeszcze kaszel :angry:
JUż mam dość, a taki bałagan mam w domu :szok:, muszę posprzątac i poprasowac, bo niedługo nie bedziemy mieli w co się ubrac.

Zabko zdrowiej jak najszybciej:tak: ja bylam wczoraj u internisty gdzyz przez kilka dni nie przechodzilo mi tez wcale to przeziebienie wiec wolalam zeby mnie ktos obejrzal:-( tez mam kaszelek ik takie drapanie w gardle jeszzce:-( ale cale szczescie nic powaznego lekarka nieznalazla;-) ale dostalam kilka rad i lekow ktore moge zarzywać . oczywiscie mleczko +miOd+ maselko, herbatka z malinkami i lipą , lub kerbatka z aronia. chlebek z czosnkiem. ale mam czosnek i cytrynke ograniczac gdyz ich nadmierna ilosc w organizmie moze wywolac krwotok co jeast niebezpieczne w koncowce ciazy kidy porod jest na dniach:szok::szok: pierwsze slysze o takiej teorii ale sie dostosowalam:zawstydzona/y: kazala mi ponadto robic sobie inhalacje z amolu, plukanie gardziolka tez amolem, dostalam na kaszelek taki syropek pini bardzo pyszny:tak: i takie tabletki musujace na chrypke i kaszelek. a co mnie najbardziej rozbawilo na samym koncu zalecila lozko + spirytus:-D oczywiscie do uzytku zewnetrznego:-Dnacierac nim plecki i klatke piersiowa:tak: spytalam sie ze moze lepiej jakos masc rozgrzewajaca do smarowania a ona nie ze spirytus jest najlepszym lekarstwem:szok: ale ja akurat to pominelam w mojej kuracji:zawstydzona/y: ale juz od wczoraj czyje sie super znow dostalam kopa z energii:tak: a i jeszcze chodze w szaliku obwiazanym wokul szyii, nawet w nim spalam dzisiaj ale rezultat widoczny:tak::tak:

i oczywiscie ogromne gratulacjie dla nowych mamus:tak::tak: juz powoli trace orientacje kto juz rozpakowany kto w trakcie a kto sie szykuje:-D

Witam brzucholki oraz rozpakowane mamuski;-);-);-)

leakarolina gratulki:-)

kokusia przeogromne gratulki!!!!!:-):-):-)

aniamanu 3mam kciuki!!!:-):-)

Wpadłam tylko przesłać gratulki i już uciekam....Nie chcę już smucić co u mnie a jest tragicznie....:-( 3majcie się i buziaczki

Witam brzucholki oraz rozpakowane mamuski;-);-);-)

leakarolina gratulki:-)

kokusia przeogromne gratulki!!!!!:-):-):-)

aniamanu 3mam kciuki!!!:-):-)

Wpadłam tylko przesłać gratulki i już uciekam....Nie chcę już smucić co u mnie a jest tragicznie....:-( 3majcie się i buziaczki

Yokuś trzymaj sie brzuchatko kochana, pamietaj ze po kazdej burzy wychodzi sloneczko:tak::tak::tak:

Witajcie Kochane:-)

Ojej prawie dwa dni mnie nie było a tu takie wieści-zaraz siadam i nadrabiam;-)Ale widzę, że Kokusi mogę złożyć gratulację-kurczę a myślałam,że może się spotkamy na porodówce;-)No nic zaczynam lekturkę:tak:

reklama
Ty sie tu nie przejmuj jakims smuceniem..... Wal co Ci lezy na sercu, jeśli masz na to ochotę. My tu po to jestesmy żeby Cię wysłuchać i wspierać

Kokusia......ogromne gratulacje....nrmalnie nie nadążam.... tu co godzinę trzeba zaglądac bo się dzieje......

Do góry