reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

leakarolina - OGROMNE GRATULACJE, SUPER, ŻE WSZYSTKO SIE DOBRZE SKOŃCZYŁO, ZAGLADAJ CZĘŚCIEJ I PISZ CO U WAS!!

Blizniaki - oj, chciałabym, hehehe, niestety są rzeczy ważne i ważniejsze, hehehe!

Mam nadzieję, że Agawar jednak smacznie chrapałado południa i czeka grzecznie na swoją kolej, hihihi.

Agatkas - ale superaśne wieści - bardzo się cieszę, że Justyna w takim dobrym nastroju i jeszcze zdolna do pertraktacji, hehehe.

reklama
Leakarolina gratulacje. Napisz cos wiecej (waga,cm, godzina porodu) to dopisze malutka do listy bo ty choc listopadowa to widniejesz na grudniowkach :tak:

A ja po spotkaniu z panem wlascicielem, bardzo bardzo mily facet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przy okazji nakablowalam na wieczne imprezy ;-) Naprawde facet super, mamy zrobic wycene a jak cos nie bedzie gralo to pojdziemy do ubezpieczalni (on nie jest ubezpieczony)

Ciekawe jak tam aniamanu :tak:

Mamuśki ja uciekam na spacerek z Tajsonikiem...
jesce się załapie na zdjęcia na śniegu razem z brzuszkiem :tak:

Przesyłam buziaczki dla wszystkich mamusiek i do zobaczenia za jakiś czas...teraz trzeba być na bieżąco,bo tak wiele się dzieje:p hahaaha

Hej

Co tutaj się dzieje :szok:

Aniamanu trzymam kciuki :tak:
Kokusia GRATULACJE !!!

Dziewczyny tylko mnie nie zostawiajcie samej :-(, znajac zycie wy bedziecie juz po a ja bede jeszcze się meczyc.

Jak na razie mecze się z mega przeziebieniem, własnie piję ta pyszną miksturkę _ leko, miód, cytryna i czosnek - 20 min się już męcze i nic mi nie ubywa. :no:
Dzisiaj doszedł mi jeszcze kaszel :angry:
JUż mam dość, a taki bałagan mam w domu :szok:, muszę posprzątac i poprasowac, bo niedługo nie bedziemy mieli w co się ubrac.

Zabko zdrowiej jak najszybciej:tak: ja bylam wczoraj u internisty gdzyz przez kilka dni nie przechodzilo mi tez wcale to przeziebienie wiec wolalam zeby mnie ktos obejrzal:-( tez mam kaszelek ik takie drapanie w gardle jeszzce:-( ale cale szczescie nic powaznego lekarka nieznalazla;-) ale dostalam kilka rad i lekow ktore moge zarzywać . oczywiscie mleczko +miOd+ maselko, herbatka z malinkami i lipą , lub kerbatka z aronia. chlebek z czosnkiem. ale mam czosnek i cytrynke ograniczac gdyz ich nadmierna ilosc w organizmie moze wywolac krwotok co jeast niebezpieczne w koncowce ciazy kidy porod jest na dniach:szok::szok: pierwsze slysze o takiej teorii ale sie dostosowalam:zawstydzona/y: kazala mi ponadto robic sobie inhalacje z amolu, plukanie gardziolka tez amolem, dostalam na kaszelek taki syropek pini bardzo pyszny:tak: i takie tabletki musujace na chrypke i kaszelek. a co mnie najbardziej rozbawilo na samym koncu zalecila lozko + spirytus:-D oczywiscie do uzytku zewnetrznego:-Dnacierac nim plecki i klatke piersiowa:tak: spytalam sie ze moze lepiej jakos masc rozgrzewajaca do smarowania a ona nie ze spirytus jest najlepszym lekarstwem:szok: ale ja akurat to pominelam w mojej kuracji:zawstydzona/y: ale juz od wczoraj czyje sie super znow dostalam kopa z energii:tak: a i jeszcze chodze w szaliku obwiazanym wokul szyii, nawet w nim spalam dzisiaj ale rezultat widoczny:tak::tak:

i oczywiscie ogromne gratulacjie dla nowych mamus:tak::tak: juz powoli trace orientacje kto juz rozpakowany kto w trakcie a kto sie szykuje:-D

Witam brzucholki oraz rozpakowane mamuski;-);-);-)

leakarolina gratulki:-)

kokusia przeogromne gratulki!!!!!:-):-):-)

aniamanu 3mam kciuki!!!:-):-)

Wpadłam tylko przesłać gratulki i już uciekam....Nie chcę już smucić co u mnie a jest tragicznie....:-( 3majcie się i buziaczki

Witam brzucholki oraz rozpakowane mamuski;-);-);-)

leakarolina gratulki:-)

kokusia przeogromne gratulki!!!!!:-):-):-)

aniamanu 3mam kciuki!!!:-):-)

Wpadłam tylko przesłać gratulki i już uciekam....Nie chcę już smucić co u mnie a jest tragicznie....:-( 3majcie się i buziaczki

Yokuś trzymaj sie brzuchatko kochana, pamietaj ze po kazdej burzy wychodzi sloneczko:tak::tak::tak:

Witajcie Kochane:-)

Ojej prawie dwa dni mnie nie było a tu takie wieści-zaraz siadam i nadrabiam;-)Ale widzę, że Kokusi mogę złożyć gratulację-kurczę a myślałam,że może się spotkamy na porodówce;-)No nic zaczynam lekturkę:tak:

reklama
Ty sie tu nie przejmuj jakims smuceniem..... Wal co Ci lezy na sercu, jeśli masz na to ochotę. My tu po to jestesmy żeby Cię wysłuchać i wspierać

Kokusia......ogromne gratulacje....nrmalnie nie nadążam.... tu co godzinę trzeba zaglądac bo się dzieje......

Do góry