reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć dziewczyny bardzo dawno mnie tu nie było, a to z powodu że najpierw przeprowadzka z Angli ndo Polski , potem nie mieliśmy długo internetu, a potem chyba najważniejsze urodziło się moje maleństwo - Oksana.
Tak więc nie jestem już grudniową mamą , bo Oksana urodziła się 5tyg przed terminem 3.11.2008. Spędziłyśmy 2 tyg w szpitalu ale już wszystko jest dobrze. Mała jest zdrowa i tryska energią, a i głosik ma donośny ;o)
Tak więc ja juz mam to za sobą i trzymam za was kciuki
Pozdrawiam

Hej

Co tutaj się dzieje :szok:

Aniamanu trzymam kciuki :tak:
Kokusia GRATULACJE !!!

Dziewczyny tylko mnie nie zostawiajcie samej :-(, znajac zycie wy bedziecie juz po a ja bede jeszcze się meczyc.

Jak na razie mecze się z mega przeziebieniem, własnie piję ta pyszną miksturkę _ leko, miód, cytryna i czosnek - 20 min się już męcze i nic mi nie ubywa. :no:
Dzisiaj doszedł mi jeszcze kaszel :angry:
JUż mam dość, a taki bałagan mam w domu :szok:, muszę posprzątac i poprasowac, bo niedługo nie bedziemy mieli w co się ubrac.

blizniaki - to sie nie bardzo przejął, hehehe, ale grunt, że w ogóle, mój nie zauważa takich pierdół jak zniknięcie żony... o, zniknięcie gitary zauważyłby od razu i chyba by się zsikał z rozpaczy na miejscu... hehehe, na przykład wczoraj cały wieczór namaszczał gitarę olejkiem cytrynowym, polerował gryfik i zmieniał struny (w pewnym momencie miał rozpacz w oczach bo mu się struna krzywo nawinęla...). Bez komentarza.

My dziś mamy leniwy dzionek, najpierw ponad godzinę się kokosiliśmy z Misią w wyrku, potem kąpanki i śniadanko, a popołudniu wybieramy się do małpiego gaju... trzymajcie się laseczki i miłej niedzieli!!
No to niezły ten Twój chłop, ciebie też tak namaszcza olejkami???:-D
Życzę udanego dnia w małpim gaju.

Cześć dziewczyny bardzo dawno mnie tu nie było, a to z powodu że najpierw przeprowadzka z Angli ndo Polski , potem nie mieliśmy długo internetu, a potem chyba najważniejsze urodziło się moje maleństwo - Oksana.
Tak więc nie jestem już grudniową mamą , bo Oksana urodziła się 5tyg przed terminem 3.11.2008. Spędziłyśmy 2 tyg w szpitalu ale już wszystko jest dobrze. Mała jest zdrowa i tryska energią, a i głosik ma donośny ;o)
Tak więc ja juz mam to za sobą i trzymam za was kciuki
Pozdrawiam
Serdecznie gratuluję kolejnej mamusi i zyczę dużo zdrówka dla całej rodzinki.
Cieszę się, że wcześniejszy poród nie zaszkodził Córeczce i ze wszystko idzie dobrze.

Agacia 82, sprzątaniem sie nie przejmuj, zagoń faceta do roboty, a jak nie chce to niech chodzi w niewyprasowanym, co mu sie od tego stanie???

A moje chłopaki wzięli sie za odśnieżanie podwórka, no i przy okazji powstanie kolejny bałwan.
Ja sie biorę za szykowanie obiadku, bo jakoś nie chce mi się dzisiaj nigdzie jechać na gotowe:zawstydzona/y:

Bliźniaki to samo sobie pomyślałam przed chwilką.

A to wiadomość od Justyny:

"Czujemy się w porządku! Liwia upiera się przy Zosi a ma być Lena więc negocjacje trwają! Najważniejsze że karmię! Trzymajcie się dzielnie i wracam do Was szybko! Całusy! Trzymam teraz kciuki za Was!

Gratuluję Oksanki!!!!

reklama
cześć dziewczyny bardzo dawno mnie tu nie było, a to z powodu że najpierw przeprowadzka z angli ndo polski , potem nie mieliśmy długo internetu, a potem chyba najważniejsze urodziło się moje maleństwo - oksana.
Tak więc nie jestem już grudniową mamą , bo oksana urodziła się 5tyg przed terminem 3.11.2008. Spędziłyśmy 2 tyg w szpitalu ale już wszystko jest dobrze. Mała jest zdrowa i tryska energią, a i głosik ma donośny ;o)
tak więc ja juz mam to za sobą i trzymam za was kciuki
pozdrawiam
gratulacje dla następnej mamuśki:*

Do góry