Cyprysiowa- ale masakra - a jestescie ubezpieczeni? albo oni? no a laska nieźle pojechała, hehehe... mam nadzieję, że właściciel to załatwi sprawnie.
Aniamanu - WOOOOW SUPERR!! GRATULACJE!! TRZYMAM KCIUKI!!
blizniaki - to sie nie bardzo przejął, hehehe, ale grunt, że w ogóle, mój nie zauważa takich pierdół jak zniknięcie żony... o, zniknięcie gitary zauważyłby od razu i chyba by się zsikał z rozpaczy na miejscu... hehehe, na przykład wczoraj cały wieczór namaszczał gitarę olejkiem cytrynowym, polerował gryfik i zmieniał struny (w pewnym momencie miał rozpacz w oczach bo mu się struna krzywo nawinęla...). Bez komentarza.
pytia - do jutra jeszcze dużo czasu, trzymam kciuki!!
didi - ty też już niedługo będziesz tulić maleństwo!! Znacie już płeć, czy chcecie niespodziankę?
KOKUSIA - ALE MASZ CURUNIĘ PEDANTYCZNĄ, HEHEHE - BOSKO, IDEALNE WYMIARY I JESZCZE GODZINA PRZYJŚCIA NA ŚWIAT WYSTRZAŁOWA!! SUPERAŚNIE, OGROMNE GRATULACJE!!
ewelw - było minęło, hehhee, zasnęłam po 20 min filmu, mimo, że bardzo fajnie zrobione efekty, ale mnie chyba nawet popieszczenie prądem nie utrzymałoby przy przytomności hihihi.
My dziś mamy leniwy dzionek, najpierw ponad godzinę się kokosiliśmy z Misią w wyrku, potem kąpanki i śniadanko, a popołudniu wybieramy się do małpiego gaju... trzymajcie się laseczki i miłej niedzieli!!