reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wchodzę a tu takie wieści na dzien dobry......

MOJE OGROMNE GRATULACJE KOKUSIA.....
wszystkiego naj naj naj i szybkiego powrotu do domku ....

No a tak poza tym to witam wszystkie mamuski i nadrabiam cały wczorajszy dzien;}}}}

reklama
KOKUSIA Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EDEE - której Ty miłej sobotki życzysz - przyszłej??:-D:-D:-D
MARZYCIELKO - Oliwia przeslodka!!!
TYGRYSEK - bardzo miły gest z Twojej strony...
ANIAMANU - trzymam kciuki.........
Misiówka - miłych chwil z przysmakami przy filmiku....:tak:

Lecę do kuchni pomyśleć o obiadku... Potem troszkę przeprasuję zamienną pościel dla Zuzi...
Będę dziś do Was co jakiś czas zaglądać.... Buziaki
Miłego dzionka!!!!!!!!

Doczytałam tylko,ze Ania i Justyna tez urodziły....

MOJE OGROMNE GRATULACJE MAMUŚKI

jejku co to sie wczoraj działo....hahah akurat jak mnie nieb yło.....jak kogos jesce pominełam to mi napiszcie,co nie bede zyła w niewiedzy :-p

Dziewczyny GRATULACJE!!!!!!!!!!

Wygląda na to, że wszystkie czekały na to żeby urodzić strzelca :-D

I faktycznie teraz to styczniówki mogą z przerażeniem czytać ile nas już rozdwojonych.
A może to nie chodziło o pełnię tylko nów - będzie 1 grudnia :rofl2:

Ja już straciłam rachubę ile dziewczyn urodziło :-) takie tempo narzuciły :-)

KOKUSIA, WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super, kolejny maluszek na świecie. I szybiutko Kokusi poszło :tak:
Ciekawa, jak tam aniamanu...

U nas spacerek zaliczony i nadal cisza...

Witajcie niedzielnie :-)

Kokusia ogromniaste gratulacje!!!!!!

Ja tez dziś źle spałam :-( Budziły mnie takie bolesne skurcze, że szok, no ale na szczęście już jest lepiej :-)

Cyprysiowa no niestety są ludzie i taborety... I chyba faktycznie najlepiej zadzwonić do właściciela... Tylko wśród właścicieli są pewnie i ludzie, i taborety...

reklama
Cyprysiowa- ale masakra - a jestescie ubezpieczeni? albo oni? no a laska nieźle pojechała, hehehe... mam nadzieję, że właściciel to załatwi sprawnie.

Aniamanu - WOOOOW SUPERR!! GRATULACJE!! TRZYMAM KCIUKI!!

blizniaki - to sie nie bardzo przejął, hehehe, ale grunt, że w ogóle, mój nie zauważa takich pierdół jak zniknięcie żony... o, zniknięcie gitary zauważyłby od razu i chyba by się zsikał z rozpaczy na miejscu... hehehe, na przykład wczoraj cały wieczór namaszczał gitarę olejkiem cytrynowym, polerował gryfik i zmieniał struny (w pewnym momencie miał rozpacz w oczach bo mu się struna krzywo nawinęla...). Bez komentarza.

pytia - do jutra jeszcze dużo czasu, trzymam kciuki!!

didi - ty też już niedługo będziesz tulić maleństwo!! Znacie już płeć, czy chcecie niespodziankę?

KOKUSIA - ALE MASZ CURUNIĘ PEDANTYCZNĄ, HEHEHE - BOSKO, IDEALNE WYMIARY I JESZCZE GODZINA PRZYJŚCIA NA ŚWIAT WYSTRZAŁOWA!! SUPERAŚNIE, OGROMNE GRATULACJE!!

ewelw - było minęło, hehhee, zasnęłam po 20 min filmu, mimo, że bardzo fajnie zrobione efekty, ale mnie chyba nawet popieszczenie prądem nie utrzymałoby przy przytomności hihihi.

My dziś mamy leniwy dzionek, najpierw ponad godzinę się kokosiliśmy z Misią w wyrku, potem kąpanki i śniadanko, a popołudniu wybieramy się do małpiego gaju... trzymajcie się laseczki i miłej niedzieli!!

Do góry