kana161
Mama "terrorystek" :P
Paola27 JA BYŁAM W PIERWSZYM MOMENCIE PRZERAZONA...USIADŁAM NA PODŁODZE I BAŁAM SIE WSYAĆ.... serio....dziwne to takie uczucie było,ze nioe wiedziałam jak zareagowac na nie hahahha teraz sie z siebie smieje.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobry wieczór kochane mamuśki
weszłąm na chwilke się pożegnać na kilka dni pobytu w szpitalu. O ile cesarka nie zostanie przesunięta jutro o 12 będzie po wszystkim:-) i będziemy męczyć naszego synusia alias karpik:-)
Oczywiście dam znać co i jak, życzcie mi powodzenia bo mimo iż nie odczuwam wchwili obecnej strachu to tli się jakiś ognik niepokoju głęboko i daleko we wnątrz:-(
dozobaczenia po porodzie albo jutro wieczorkiem hi hi
buziaczki kochane, dobranoc
Paola27 JA BYŁAM W PIERWSZYM MOMENCIE PRZERAZONA...USIADŁAM NA PODŁODZE I BAŁAM SIE WSYAĆ.... serio....dziwne to takie uczucie było,ze nioe wiedziałam jak zareagowac na nie hahahha teraz sie z siebie smieje.....
Paola wiec moze jeszcze uda sie przed dzidzia)))
Morbital POWODZENIA!!!!
Kana i jak jest efekt?? Bo ja widze tylko linka chyba ze widac paseczek a ja go nie widze
Kluskawawa - nie masz racji - traktuję się troszkę lepiej, nie pisałam o sobie, tylko, o facetach, którzy jeszcze takie numery stosują i liczą, że im to jakoś ujdzie...
A ja właśnie jestem w szoku, bo ostatnio kupiłam taką zapinkę do smoczka i właśnie dostałam list ze sklepu, że mieli kilka zgłoszeń, że pękło kilka takich zapinek i dla bezpieczeństwa wszystko wycofują ze sprzedarzy i w związku z tym, że widzą, że ostatnio kupiłam ją proszę o jak najszybsze odniesienie do sklepu, nawet jeśli jest używane, a oni dadzą mi inne alternatywy wyboru i całkowicie zrefundują to co sobie wybiorę w ramach zadość uczynienia, szok, jak miło, że się przejeli, hihihi.