dzwoneczka
Fanka BB :)
Kana dzieki slonce a Ty wklejalas w to duze okienko czy w to z http i url w te malutkie pod duzym??
Nie pytajcie mnie ile mam IQ:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anioli ja bylam na Acton w Polish Medical Centre, looknij w sieci. Lekarka nazywa sie Dr. Elzbieta Kowalczyk i jest naprawde super!! Szczerze mowiac jechalam z nastawieniem ze zedra kase i niewiele powiedza a laska jeszcze w cenie badania zrobila mi dodatowe usg zeby wszystko bylo pewne na 200% i w sumie z 6 fotek dostalam. Naprawde jestem zadowolona. Wiem ze tam jest tez pediatra, nie mam pojecia czy dobry, ale juz wiem ze dopoki sie nie przekonam to wiedziec nie bede...a gdzie Ty chodzilas zazwyczaj??
dobry wieczór kochane mamuśki
weszłąm na chwilke się pożegnać na kilka dni pobytu w szpitalu. O ile cesarka nie zostanie przesunięta jutro o 12 będzie po wszystkim:-) i będziemy męczyć naszego synusia alias karpik:-)
Oczywiście dam znać co i jak, życzcie mi powodzenia bo mimo iż nie odczuwam wchwili obecnej strachu to tli się jakiś ognik niepokoju głęboko i daleko we wnątrz:-(
dozobaczenia po porodzie albo jutro wieczorkiem hi hi
buziaczki kochane, dobranoc
Agawar wspaniale,ze malutki duzy i zdrowy:] a ty cierpliwie czekaj....jesce da Ci popalic....
Poza tym ja dzisiaj jakos tak strasznie dziwnie się czuje,ze szok...w ogole pierwszy raz ciągneło mnie dzisiaj w pachwinach..... miała któraś z was tak???? no takie ciągniecie jakby kurcz w łydkach....nawet ciezko mi to opisac.....dziwne takie....ale przeszło...
No a tak na marginesie to spadł u mnie snieg i nawet poki co sie trzyma.....nie jakies zwieje,ale troszke go lezy i takie fajne mrozne powietrze jest.....bajka jak dla mnie:}}}}}
Kana dzieki slonce a Ty wklejalas w to duze okienko czy w to z http i url w te malutkie pod duzym??
Jejku to juz jutro.....trzymam mocko kciukasy napisz do którejs,zebysmy wiedziały co i jak:}}}}}}POWODZONKA:*dobry wieczór kochane mamuśki
weszłąm na chwilke się pożegnać na kilka dni pobytu w szpitalu. O ile cesarka nie zostanie przesunięta jutro o 12 będzie po wszystkim:-) i będziemy męczyć naszego synusia alias karpik:-)
Oczywiście dam znać co i jak, życzcie mi powodzenia bo mimo iż nie odczuwam wchwili obecnej strachu to tli się jakiś ognik niepokoju głęboko i daleko we wnątrz:-(
Paola dostalas juz ta czesc do wozka??
Morbital powodzonka, trzymamy kciuki i pisz jak tylko bedziesz mogla co i jakdobry wieczór kochane mamuśki