Arlers - super, że remoncik szybko leci, ale uważaj na siebie, bo nie ma co szaleć!
Bliźniaki - i jak wyniki??
agawar - mam nadzieję, że wizyta przebiegnie pomyślnie, czekam na wieści!
Yoka - ode mnie też najlepsze życzenia!!! Dużo zdrówka, bo cudowna dzidzia lada dzień się pojawi!! Widzę, że dzisiaj ciebie dopadł gorszy nastrój, trzymaj się rybko, chyba trzeba to przespać, bo czasem nic nie poradzimy na te nasze nastroje... a z wózkiem faktycznie świntuchy, co teraz?
villemo - wszystko możliwe z tym uczuleniem, mam nadzieję, że już nie wróci i super, że wyniki dobre, oby tak dalej!!
tygrysek, super, że już powoli się lepiej czujesz, dbaj o siebie i kuruj się jeszcze!
Semiko - mój mąż kocha gitary, ale elektryczne, na akustycznych wcale się nie zna, to zupełnie inna para kaloszy... a sądzę, że chcesz kupić jakąś akustyczną właśnie, prawda? Co do ruchów dzidzi, mi powiedzieli, że powinno być 10 dziennie i to jest standard. Z książkami mam dokładnie to samo... jak mnie coś wciągnie to potrafię czytać 24 na dobę, a czasem nawet w trakcie książki się zatnę i nie mogę przebrnąć przez stronę miesiacami.
Madzienka - z tymi ruchami, to twój lekarz trochę nadwrażliwy, ale może to i lepiej!
Zapaminajka - połóż się w dzień na troszkę jak możesz, chociaż, żeby poleżeć!
ewelinac-d - hehehe, chyba każda ma jakieś objawy kochana, zapraszamy do lektury, hihihi. Na kiedy macie termin? Znacie płeć dzidzi?
ewelw - napewno mała miala zły dzień, skoro ty się czułąś nieciekawie, nie martw się, jak dzisiaj jest wszystko w normie to ok.
Ja miałam przebijany pęcherz płodowy na sali porodowej, nie czujesz tego, to rutynowe postępowanie. Nie przerażaj się tak, jakby nie było tej położnej, to byłaby inna, nikt cię nie zostawi na pastwę losu.
PAOLA - SPOKO, DLA MNIE TO UPŁAWY, MOŻE POWOLI CZOP CI SIĘ WYSUWA, TO WSZYSTKO, WODY JEŚLI ZATRUTE BYŁYBY ZIELONE, A JAK CZYSTE TO BEZBARWNE.