KANKIYA
Fanka BB :)
Witajcie mamunie:-)
Madzienko ja jeszcze nie musze liczyc ruchow
Semiko z checia bym Ci pomogla, ale nie znam sie na gitarach
widze, ze chandra jesienna Cie dopadla, mnie tez jakos tak ostatnio ze starchu, ze nie donosze dzidzi az sie plucka calkowicie wyksztalca:-(- moze dla nas zaswieci dzis sloneczko choc na chwilke;-)
Okruszku i Dagulla sliczne te wasze przypowieści, az sie poplakalam ze wzruszenia
Zapominajko a co Twoj chce sobie wydziarac i gdzie??:-):-):-)uwielbiam tatuaże...;-)
Yoka jak dobrze, ze cisnienie Ci sie troszke unormowalo a z tym Twoim wozkiem to pech jak nic:-(przykro mi, ale ten drugi ktory wybralas tez jest super wiec nie ma tego zlego a co do meza.. hmmm nie wiem co Ci powiedziec.. mam nadzieje, ze wszytsko sie jakos ulozy Slonce tego Ci zycze
Paola ponoc wody plodowe maja kolor jasnej herbaty
tak mowil lekarz ostatnio w programie na tvnstyle
ale nie stresuj sie nie potrzebnie tylko poobserwuj swoje cialo teraz uwaznie
super, ze bedziesz miala juz te swoje wyniki -troche sie naczekalas az cos ruszy w Twojej sprawie, zycze samych dobrych nowinek po niedzieli - na pewno bedzie dobrze:-)W końcu doczekałam sie moich wyników w szpitalu,ale niestety odbiore je dopiero w poniedziałek,bo nie bardzo jak mam jechać po nie....sama to sie trsozke boje tluc pociagiem....a misiek w pracy.....dopiero w poniedziałek nasz przyjaciel tez jedzie do gdanska cos załatwiac to sie z nim zabiore.....
Szczerze to sie ich troszke obawiam...mimo wszystko chociaz z drugiej strony wkoncu sie czegos konkretnie dowiem....
Madzienko ja jeszcze nie musze liczyc ruchow
Semiko z checia bym Ci pomogla, ale nie znam sie na gitarach

Okruszku i Dagulla sliczne te wasze przypowieści, az sie poplakalam ze wzruszenia
Zapominajko a co Twoj chce sobie wydziarac i gdzie??:-):-):-)uwielbiam tatuaże...;-)
Yoka jak dobrze, ze cisnienie Ci sie troszke unormowalo a z tym Twoim wozkiem to pech jak nic:-(przykro mi, ale ten drugi ktory wybralas tez jest super wiec nie ma tego zlego a co do meza.. hmmm nie wiem co Ci powiedziec.. mam nadzieje, ze wszytsko sie jakos ulozy Slonce tego Ci zycze

Paola ponoc wody plodowe maja kolor jasnej herbaty