reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hey kobitki :-)

Jak humorki??
Ja na 12.25 mam wizytę u gina i jak myślę o tym fotelu ginekologicznym to mnie skręca tak go lubię:baffled::-D
No cóż ale trzeba i koniec .
Dzisiaj będę lekarza napastować na USG w Środę :tak:

P.S
Dziękuję za Gratulację;-)

No i Ja oczywiście Marzycielko dołączam się do Gratulacji. Jak to moja szwagierk powiedziała "Bierz ślub żebyś lepiej nie miała" hahaha Pozdrawiam

hej dziewczyny:-)
marzycielko gratuluje serdecznie strasznie fajny jest ten dzień więc korzystaj ile tylko będziesz miała sił:-)no może troszeczkę mniej ze względu na bobaska:-D
Witam wszytskie nowe gródniowiczki:tak:trzymam za Was kciuki :-)
A ja byłam wczoraj na usg i moje drogie mój kochany okruszek ma juz 59 milimetrów czyli prawie 6 cm:tak:jestem z niego bardzo dumna, oczywiście kręcił sie niesamowiciebo przed tatą trzeba się popisać...:-D, aż się pani dr śmiała, że nie ma żadnych wątpliwości co do żywotności maleństwa:laugh2:, wstawiłam juz zdjęcie do naszej galerii:blink:

Ja dziś odwiedzam Was tylko na chwilke bo muszę sie uczyć:baffled: jutro wielki dzień - obrona pracy magisterskiej...już się boje dam Wam znać jak było, a teraz zyczę miłego dnia
Buzaiki dla was:-)

hej dziewczyny:-)
marzycielko gratuluje serdecznie strasznie fajny jest ten dzień więc korzystaj ile tylko będziesz miała sił:-)no może troszeczkę mniej ze względu na bobaska:-D
Witam wszytskie nowe gródniowiczki:tak:trzymam za Was kciuki :-)
A ja byłam wczoraj na usg i moje drogie mój kochany okruszek ma juz 59 milimetrów czyli prawie 6 cm:tak:jestem z niego bardzo dumna, oczywiście kręcił sie niesamowiciebo przed tatą trzeba się popisać...:-D, aż się pani dr śmiała, że nie ma żadnych wątpliwości co do żywotności maleństwa:laugh2:, wstawiłam juz zdjęcie do naszej galerii:blink:

Jejku jakie te nasze dzidzie sa słodkie;-)
Tata przyszedł no to trzeba sie pokazać hihi.
Ja wkleję swoje USG może jeszcze w Środę już nie mogę się doczekać!!!

P.S
Dzieki za Gratulacje. Mam zamiar korzystać z tego wspaniałego dnia ile tylko dzidzia mi pozwoli:-)

Witajcie dziewczyny :-)
2 dni nieobecności i tyle sie tu dzieje...
Witam serdecznie wszystkie nowe grudniowiczki :laugh2: bardzo sie cieszę, że grono nam sie powiększa.

Marzycielko gratuluję i mam nadzieje, że nam troszkę opowiesz;-)

Okruszku powodzenia jutro i będziemy trzymać kciuki.
Witajcie serdecznie nowe grudniowiczki .
Nie zaglądałam tutaj cały weekend bo tak mnie bolała głowa że szok. Wczoraj przeleżałam prawie cały dzień:-(.

hagata, na ból głowy dobre są okłady z rumianku :) Przynajmniej mi pomagają uśmierzyć ból. Nie, żeby zniwelować, ale uśmierzyć ;)
Ale mi się nie chce do pracy...
Łowię na allegro chusty dla małego :)

reklama
okruszku powodzenia jutro:-)
ja miałam dzisiaj egzaminy i jutro tez mam ale naszczescie sie dzisiaj niestresowalam zobaczymy jak jutro bedzie;-)

Do góry