reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agatka piękna dzidzia:tak:

Ja w poniedziałek mam zwykła wizyte ale chcę aby mi zrobił USG przed Sobotą bo w sobote 21.06.2008 r zalegalizujemy swój zwiazek małżeński z Michałem co już jest tylko forlmalnością:-):-)

reklama
Dziewczyny od środy wydawało mi się, ze czuję ruchy, a od 2 dni spokój, cisza. Strasznie się denerwuje. A moze to wcale nie byly ruchy tylko moja wyobraźnia???/

Agatkas śliczna dzidzia;-)
marzycielka to już za tydzien ten wielki dla Was dzień bardzo sie denerwujesz?
agawar na pewno wszystko jest dobrze tylko teraz jak tak bardzo sie chce poczuc ruchy to dzidzia robi psikusy i kopie delikatniej

Agatkas śliczna dzidzia;-)
marzycielka to już za tydzien ten wielki dla Was dzień bardzo sie denerwujesz?
agawar na pewno wszystko jest dobrze tylko teraz jak tak bardzo sie chce poczuc ruchy to dzidzia robi psikusy i kopie delikatniej

Hey :-)

Tak wsobotę bierzemy Ślub w Starachowicach i juz nie możemy sie doczekać :-D:-D

Marzycielka.....serdeczne gratulacje, ten dzien napewno bedzie wyjatkowy a Ty bedziesz jego ksiezniczka:-) ....poza tym czekamy na jakies zdjecie z uroczystosci:tak:;-)

Witam wszystkie szczesliwe Grudnioweczki :)
jestem u Was po raz pierwszy wiec moze kilka krotkich slow o sobie :) Mam na imie Asia i mam 28 lat, swojego pierwszego aniolka stracilam 2 lata temu w 8tc, i od tamtej pory stoczylam dluga i ciezka walke o to zebym teraz z Wami mogla sie cieszyc swoja ciaza :) termin porodu mam na 6 grudnia. Oczywiscie nie obylo sie na poczatku bez nerwow, bo na pierwszym usg lekarz powiedzial, ze ciaza jest zagrozona ze wzgledu na jakies rozrzedzenie wiec od prawie 3 miesiecy siedze na zwolnieniu i dbam o siebie :)
Minie chwilka zanim przeczytam wszystkie Wasze posty zeby Was poznac, ale mam nadzieje, ze do konca tygodnia zdaze ;)
pozdrawiam Was wszystkie goraco!

Witajcie grudnióweczki mam nadzieje że zdrówko i samopoczucie dopisuje. Przyznam się ze zazdroszczę tym które już wiedza jakiej płci jest lokator , ja jeszcze nie wiem ale marze o chłopczyku wiecie tak do parki do mojej małej księżniczki:-):tak:
Pogłaskajcie brzucholki i trzymajcie się cieplutko

guess1 witamy w gronie Grudnióweczek:) Ja też jestem tu niedawno ale jak juz się zdążyłam zorientować jest nas tu kilka po stracie i każda z nas na pewno drży by tym razem było wszystko dobrze. I tak będzie , MUSI być. Także głowa do góry.:-)

Dziewczynki czy macie jakiś sprawdzony skuteczny sposób na zgagę. Męczy mnie od kilku dni i nijak nie mogę sobie z nia poradzić:-(

Kolorowych snów i trzymajcie się cieplutko:-)

reklama
Marzycielko, trochę Ci zazdroszczę, ja już prawie trzy lata jestem mężatką ale pamiętam dzień ślubu i to był cudowny dzień :-)

Mogłabym to powtarzać co rok:-D

:-) No to masz co wspominac w takim razie;-)
Ja Wam powiem za tydzień jak było ale myślę,że będzie cudownie:-)

Jutro mam wizytę u gina i zapiszę się na USG w Środę żeby miec pewność , że z dzidzią wszytsko ok a wtedy mogę się cieszyć ślubem do woli:-)

Ewuniu dzięki za miłe słowa:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry