reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Okruszku1 powodzenia, wiem co przeżywasz, Ja mam obronę za 14 dni :baffled: Pierwotny plan był taki, że po obronie się upiję, no ale w tej sytuacji...
Powodzenia jeszcze raz.

reklama
hej hej !!!!

ja padam złapało mnie przeziębienie i głowa mnie boli jakby ktoś mi walił siekierą po karku, do tego mam katar :-(

Witam nowe mamusie grudniowe !!!!!

Ja dziś odwiedzam Was tylko na chwilke bo muszę sie uczyć:baffled: jutro wielki dzień - obrona pracy magisterskiej...już się boje dam Wam znać jak było, a teraz zyczę miłego dnia
Buzaiki dla was:-)

trzymam kciuki !

Marzycielko czekamy na relacje i zdjęcia oczywiście !! :-D

Okruszku trzymam kciuki;-)

Kurcze no ja cały czas zastanawiam się nad tym czym pisałam na Mamusi u Lekarza.
Nad USG dopochwowym w 16 tyg ciąży:szok: I chyba jutro powiem lekarzowi , że robimy juz przez brzuch i koniec a jak nie to idę do innego lekarza.

Ja mam już dość tych krępujących USG przez pochwę a to jeszcze byłoby moje 3!!:wściekła/y:

Nie dam się i koniec zresztą dziewczyny w młodszej ciąży mają przez brzuch już a ja nie??

Czes.Wpadłam tylko na momencik bo musze kapac Cyprianka, mezusia nie ma w domu :-( Pewnie po meczyku przysiąde na dłuzej.

Justyna co do dopisania na liste to moja pierwsza wiadomosc od Ciebie, specjalnie sprawdzilam wszystkie wiadomosci a nie kasowalam od 2 miesiecy. Czeka jescze kilka dziewczyn co od wczoraj pisaly wiadomosci o dopisanie na liste. Prosze o zrozumienie, nie siedze caly dzien przed komp. a jak czasem wejde to na momencik jak np. teraz, wieczorem przysiade i podopisuje.

Witam wszystkie nowe grudniowki!!:-)
Marzycielko, tez mam 16 tydzien, i robil mi juz przez brzuszek. Powiedzial w sumie, ze dzidzia ani juz mala, ani jeszcze duza, wiec moze faktycznie, zalezy jak bedzie widoczna??? Wiesz, tez mam taki uczucie, jakby mi skakal i fikal po pecherzu:baffled:takie dziwne uczucie, jakbym miala zapalenie pecherza przez chwile.
Okruszku1 POWODZENIA!!!

Bylam caly tydzien w Pl, u mamy, chyba przytylam z kg, bo same wiecie, jak to u mamy:tak::-)Milego wieczoru przy meczu! Trzymamy tez kciuki, nie?? Chociaz za wiele to chyba nie da, ale powiesilam szalik na balkonie i jestem bardzo dumna:-DMeza wywalilam do siostry, bo nie mozemy 2 meczy na 1 tv ogladac, a moj jest niemiec;-)

Witam
marzycielko ja to już nie pamiętam ile miałam usg dopochwowe,ale napewno kilkanaście...początkowo miałam wizyty co tydzień a czasami nawet dwa razy w tyg. więc.............ale uważam że w 16tc to już powinnaś mieć przez powłokę brzuszną...
Pozdrawiam:-)

Witam
marzycielko ja to już nie pamiętam ile miałam usg dopochwowe,ale napewno kilkanaście...początkowo miałam wizyty co tydzień a czasami nawet dwa razy w tyg. więc.............ale uważam że w 16tc to już powinnaś mieć przez powłokę brzuszną...
Pozdrawiam:-)

Wiesz ja mam już tego dosyć bo z moją ciążą jak na razie jest ok i to co sobie lekarz umyślał nie będzie miał ze mną! Jestem dzisiaj podenerwowana i jutro powiem mu , że już tylko przez brzuch a jak coś będzie mamrotał to w tej klinice jest lekarzy bez liku:happy2:

Yoka a Ty masz USG na każdej wizycie?
Ja mam zwykłą wizytę na tej wizycie dostaję skierowanie na USG i tak w kółko czyli 2 wizyty z przerwami 3 tyg.
Ja wolę przyjśc i mieć również USG poza tym lekarz tylko raz słuchał serca dziecka w 8 tyg. ciąży a w 12 tyg. nie włączył głośnika hmm??
Jestem na niego zła i facet ma pecha :crazy::wściekła/y:

Cześć dziewczynki :-)

Jak tam humorki?
Bo ja tryskam szczęściem bo mam kilka powodów np.
* dzisiaj pierwsze USG z Michałem i szukanie płci,
* w czwartek jadę do rodziców przygotowywć się do Ślubu,
* w Sobotę Ślub :-),
* za 2 tyg. remont mieszkania łącznie z nowymi meblami ,
* kupno nowego samochodu Vana

Tak się cieszę , że muszę się z Wami tym podzielić bo wiem , że Wam moge powiedzieć wszystko:tak:

reklama
MARZYCIELKA fajnie się masz, ja też lubie jak coś się dzieje. Życzę wszystkiego najlepszego w przygotowaniach ,szkoda ze za mną już dawno takie emocje, na każdego przychodzi pora, napisz co tam po wizycie, ja też dziś idę do gina zobaczymy z jakimi wiadomościami wróce. CIESZ SIĘ ŻYCIEM-MASZ SWOJE PIĘĆ MINUT

Do góry