reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Okruszku1 powodzenia, wiem co przeżywasz, Ja mam obronę za 14 dni :baffled: Pierwotny plan był taki, że po obronie się upiję, no ale w tej sytuacji...
Powodzenia jeszcze raz.

reklama
hej hej !!!!

ja padam złapało mnie przeziębienie i głowa mnie boli jakby ktoś mi walił siekierą po karku, do tego mam katar :-(

Witam nowe mamusie grudniowe !!!!!

Ja dziś odwiedzam Was tylko na chwilke bo muszę sie uczyć:baffled: jutro wielki dzień - obrona pracy magisterskiej...już się boje dam Wam znać jak było, a teraz zyczę miłego dnia
Buzaiki dla was:-)

trzymam kciuki !

Marzycielko czekamy na relacje i zdjęcia oczywiście !! :-D

Okruszku trzymam kciuki;-)

Kurcze no ja cały czas zastanawiam się nad tym czym pisałam na Mamusi u Lekarza.
Nad USG dopochwowym w 16 tyg ciąży:szok: I chyba jutro powiem lekarzowi , że robimy juz przez brzuch i koniec a jak nie to idę do innego lekarza.

Ja mam już dość tych krępujących USG przez pochwę a to jeszcze byłoby moje 3!!:wściekła/y:

Nie dam się i koniec zresztą dziewczyny w młodszej ciąży mają przez brzuch już a ja nie??

Czes.Wpadłam tylko na momencik bo musze kapac Cyprianka, mezusia nie ma w domu :-( Pewnie po meczyku przysiąde na dłuzej.

Justyna co do dopisania na liste to moja pierwsza wiadomosc od Ciebie, specjalnie sprawdzilam wszystkie wiadomosci a nie kasowalam od 2 miesiecy. Czeka jescze kilka dziewczyn co od wczoraj pisaly wiadomosci o dopisanie na liste. Prosze o zrozumienie, nie siedze caly dzien przed komp. a jak czasem wejde to na momencik jak np. teraz, wieczorem przysiade i podopisuje.

Witam wszystkie nowe grudniowki!!:-)
Marzycielko, tez mam 16 tydzien, i robil mi juz przez brzuszek. Powiedzial w sumie, ze dzidzia ani juz mala, ani jeszcze duza, wiec moze faktycznie, zalezy jak bedzie widoczna??? Wiesz, tez mam taki uczucie, jakby mi skakal i fikal po pecherzu:baffled:takie dziwne uczucie, jakbym miala zapalenie pecherza przez chwile.
Okruszku1 POWODZENIA!!!

Bylam caly tydzien w Pl, u mamy, chyba przytylam z kg, bo same wiecie, jak to u mamy:tak::-)Milego wieczoru przy meczu! Trzymamy tez kciuki, nie?? Chociaz za wiele to chyba nie da, ale powiesilam szalik na balkonie i jestem bardzo dumna:-DMeza wywalilam do siostry, bo nie mozemy 2 meczy na 1 tv ogladac, a moj jest niemiec;-)

Witam
marzycielko ja to już nie pamiętam ile miałam usg dopochwowe,ale napewno kilkanaście...początkowo miałam wizyty co tydzień a czasami nawet dwa razy w tyg. więc.............ale uważam że w 16tc to już powinnaś mieć przez powłokę brzuszną...
Pozdrawiam:-)

Witam
marzycielko ja to już nie pamiętam ile miałam usg dopochwowe,ale napewno kilkanaście...początkowo miałam wizyty co tydzień a czasami nawet dwa razy w tyg. więc.............ale uważam że w 16tc to już powinnaś mieć przez powłokę brzuszną...
Pozdrawiam:-)

Wiesz ja mam już tego dosyć bo z moją ciążą jak na razie jest ok i to co sobie lekarz umyślał nie będzie miał ze mną! Jestem dzisiaj podenerwowana i jutro powiem mu , że już tylko przez brzuch a jak coś będzie mamrotał to w tej klinice jest lekarzy bez liku:happy2:

Yoka a Ty masz USG na każdej wizycie?
Ja mam zwykłą wizytę na tej wizycie dostaję skierowanie na USG i tak w kółko czyli 2 wizyty z przerwami 3 tyg.
Ja wolę przyjśc i mieć również USG poza tym lekarz tylko raz słuchał serca dziecka w 8 tyg. ciąży a w 12 tyg. nie włączył głośnika hmm??
Jestem na niego zła i facet ma pecha :crazy::wściekła/y:

Cześć dziewczynki :-)

Jak tam humorki?
Bo ja tryskam szczęściem bo mam kilka powodów np.
* dzisiaj pierwsze USG z Michałem i szukanie płci,
* w czwartek jadę do rodziców przygotowywć się do Ślubu,
* w Sobotę Ślub :-),
* za 2 tyg. remont mieszkania łącznie z nowymi meblami ,
* kupno nowego samochodu Vana

Tak się cieszę , że muszę się z Wami tym podzielić bo wiem , że Wam moge powiedzieć wszystko:tak:

reklama
MARZYCIELKA fajnie się masz, ja też lubie jak coś się dzieje. Życzę wszystkiego najlepszego w przygotowaniach ,szkoda ze za mną już dawno takie emocje, na każdego przychodzi pora, napisz co tam po wizycie, ja też dziś idę do gina zobaczymy z jakimi wiadomościami wróce. CIESZ SIĘ ŻYCIEM-MASZ SWOJE PIĘĆ MINUT

Do góry