reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
okruszek1 napewno wszystko bedzie oki a jak narazie to zycze miłych snów :-)
ja z moim mezem mam spokuj jak narazie to ja sie wkurzam i prowokuje klutnie o byle co a piotrek sie smieje i mowi ze niewolno mi sie denerwowac i tyle ;-)

Cześć Kochane
Mam na imie Dorota i jestem z Wami od kwietnia chociaż rejestruję się dopiero taraz. Cieszę się, że jesteście i dziękuję z wszystkie Wasze posty. Moje Słoneczko powinno pojawić się na świecie w Boże Narodzenie ale po cichutku sobie marzę, że Wigilię spędzimy wszyscy razem ale bez pępowiny:-)w domku.
Pozdrawiam serdecznie

72ca7aa1f2.png
[/url][/IMG]

Ja juz Cię przywitałam w prywatnej ale witamCie jescze raz na forum ;-) Jestes juz dopisana, dziewczyny ktore przyslaly mi PW o dopisanie sa dopisane i Ewushka jesli ktos jescze pisal mi na forum to prosze o napisanie jeszcze raz w PW bo tak łatwo mi ominac.

Gratuluje mamom, które znają płeć swoich pociech:-). Strasznie wam zazdroszcze dziewczyny;-).
Aga_Irlandia pozdrawiam cię gorąco. Mam nadzieje, że wyjaśni się co się stało. Trzymaj się...

Cyprysiowa...fajnie , dzieki, mam nadzieje ze niedlugo bede w stanie powiedziec wam o plci, o ile dobrze sie ulozy bobas :-)

Dorotka_23 witam Cie serdecznie , milo ze dolaczylas:happy:

reklama
A to moja pociecha !!!!!!! :

child1mqc4.jpg

Piekna nie?:) ma już ponad 5 cm:)

Aha, miałam mierzoną przeziernośc karkową i wszystko w porzadku:)
Aaaa i mąż był ze mna pierwszy raz na usg i jak na zawołanie dzidzia machała rączkami i nózkami, fikała koziołki:), mąż aż rumieńców dostał:)

Do góry