reklama
Dorotka_23
Fanka BB :)
Cześć Kochane
Mam na imie Dorota i jestem z Wami od kwietnia chociaż rejestruję się dopiero taraz. Cieszę się, że jesteście i dziękuję z wszystkie Wasze posty. Moje Słoneczko powinno pojawić się na świecie w Boże Narodzenie ale po cichutku sobie marzę, że Wigilię spędzimy wszyscy razem ale bez pępowiny:-)w domku.
Pozdrawiam serdecznie
Mam na imie Dorota i jestem z Wami od kwietnia chociaż rejestruję się dopiero taraz. Cieszę się, że jesteście i dziękuję z wszystkie Wasze posty. Moje Słoneczko powinno pojawić się na świecie w Boże Narodzenie ale po cichutku sobie marzę, że Wigilię spędzimy wszyscy razem ale bez pępowiny:-)w domku.
Pozdrawiam serdecznie
Dorotka_23
i jeszcze suwaczek
Dorotka_23
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Ja juz Cię przywitałam w prywatnej ale witamCie jescze raz na forum ;-) Jestes juz dopisana, dziewczyny ktore przyslaly mi PW o dopisanie sa dopisane i Ewushka jesli ktos jescze pisal mi na forum to prosze o napisanie jeszcze raz w PW bo tak łatwo mi ominac.
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Hej dziewczyny:-)
Dziś miałam usg i będę miała córeczkę:-):-):-)
Dzidzia rośnie i serdunio pięknie bije....Jestem bardzo szczęśliwa!!!:-):-):-)
Pozdrawiam
Yoka Jak ja Ci zazdroszczę!!!!! Ja się już nie mogę doczekac tej wiadomości Bardzo chciałabym córeczkę
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
A to moja pociecha !!!!!!! :
Piekna nie? ma już ponad 5 cm
Aha, miałam mierzoną przeziernośc karkową i wszystko w porzadku
Aaaa i mąż był ze mna pierwszy raz na usg i jak na zawołanie dzidzia machała rączkami i nózkami, fikała koziołki, mąż aż rumieńców dostał
Piekna nie? ma już ponad 5 cm
Aha, miałam mierzoną przeziernośc karkową i wszystko w porzadku
Aaaa i mąż był ze mna pierwszy raz na usg i jak na zawołanie dzidzia machała rączkami i nózkami, fikała koziołki, mąż aż rumieńców dostał