reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
okruszek1 napewno wszystko bedzie oki a jak narazie to zycze miłych snów :-)
ja z moim mezem mam spokuj jak narazie to ja sie wkurzam i prowokuje klutnie o byle co a piotrek sie smieje i mowi ze niewolno mi sie denerwowac i tyle ;-)

Cześć Kochane
Mam na imie Dorota i jestem z Wami od kwietnia chociaż rejestruję się dopiero taraz. Cieszę się, że jesteście i dziękuję z wszystkie Wasze posty. Moje Słoneczko powinno pojawić się na świecie w Boże Narodzenie ale po cichutku sobie marzę, że Wigilię spędzimy wszyscy razem ale bez pępowiny:-)w domku.
Pozdrawiam serdecznie

72ca7aa1f2.png
[/url][/IMG]

Ja juz Cię przywitałam w prywatnej ale witamCie jescze raz na forum ;-) Jestes juz dopisana, dziewczyny ktore przyslaly mi PW o dopisanie sa dopisane i Ewushka jesli ktos jescze pisal mi na forum to prosze o napisanie jeszcze raz w PW bo tak łatwo mi ominac.

Gratuluje mamom, które znają płeć swoich pociech:-). Strasznie wam zazdroszcze dziewczyny;-).
Aga_Irlandia pozdrawiam cię gorąco. Mam nadzieje, że wyjaśni się co się stało. Trzymaj się...

Cyprysiowa...fajnie , dzieki, mam nadzieje ze niedlugo bede w stanie powiedziec wam o plci, o ile dobrze sie ulozy bobas :-)

Dorotka_23 witam Cie serdecznie , milo ze dolaczylas:happy:

reklama
A to moja pociecha !!!!!!! :

child1mqc4.jpg

Piekna nie?:) ma już ponad 5 cm:)

Aha, miałam mierzoną przeziernośc karkową i wszystko w porzadku:)
Aaaa i mąż był ze mna pierwszy raz na usg i jak na zawołanie dzidzia machała rączkami i nózkami, fikała koziołki:), mąż aż rumieńców dostał:)

Do góry