fasolkamaria
Fanka BB :)
Współczuje Wam kobietki tych chrapiących mężów, chyba, a raczej na pewno bym oszalała jakby mój chrapał.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wpadnij na onecie na strone Pampers - kalendarz ciąży tam jest tydzień po tygodniu opisany a na głownej strone bb tez jest kalendarz ciązy pewnie tam bedzie określone ! ale z tego co wiem to w 8 m-cu ze wzgledu własnie na płucka niebezpiecznie jest rodzić !!!nie wiecie przypadkiem w ktorym tyg ciazy plucka dzidzi sa juz w pelni rozwiniete???:-(to mnie najbardziej martwi mimo dzisiejszych super-technologii:-(
hmm a nie myślałaś wysłać mężulka do lekarza..może przegrody ma przestawione i wystarczy nochala połamać i nastawić
Powiedz mi jeszcze jak możesz co Ci gina mówiła o tym paciorkowcu, zrobiła wymaz i co gdzie po wyniki , i ile to jest płatne .
p.s. jeśli Kasia mówiła, że raczej do 2 tyg. nie urodzisz, to nie chciała byś poczekać na mnie ;-), razem było by nam razniej ;-) (zastanów się);-)
Mam takie pytanie do tych blisko rozwiązania. Czy jakoś uważniej obserwujecie swoje ciało? Czekacie na każdy skurcz itp.? Bo ja przyznam, że na razie jakoś wielce tego nie analizuję (ale mam jeszcze czas ;-)), a boję się, że jak zauważę, to przyjdzie mi rodzić w samochodzie...
Dziewczyny! pisałyście kiedyś o okładach z kawy na krocze - możecie przypomnieć co to daje i od którego tc można stosować??????????????????
Dziewczyny wy też tak macie, że myślicie o zdrowiu waszego maluszka, ja powoli mam obsesję. Cały czas modlę się żeby Julcia była zdrowa. boję się strasznie chorób okołoporodowych, już od tego myślenia mam dziwne sny. Wy też tak macie czy ja już szaleje?