reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ach Wy znowu okrutne w tym pisaniu :-) znów 2 dni nadrabiałem czytanie :-)
Gratuluje Guess dzieciaczka :-)
Moja Kluska jeszcze w 2-paku, w poniedizałek jedizemy do gina się zobaczy jak tam Zośka podrosła :-)
Wy tak na swoich mężów narzekacie, musze Wam przyznać że ja czytając Was mocno się staram zrozumieć moją Kluskę, ale czasem i ja nie daje rady :-p Także troszkę wyrozumiałości dla Małżonków waszych proszę :-):-)

reklama
KANKIYA - kurcze... strasznie się męczysz... ale mam nadzieję, że dasz radę, mocno trzymam kciuki!! Ja mam chyba żelazną, bo >3 cm , zamknięta.

Ja już po wymazie na tego paciorkowca. Ile wy czekałyście na wyniki bo babka mi dziś powiedziała, ze az 10 dni się czeka. To długo strasznie jakoś :baffled:

Paola niestety USG nie miałam. Bo ja chodzę do dwóch ginów. Do babki do Lux-medu, właściwie tylko po skierowania na badania i tak jak dziś ten posiew. I prywatnie chodze do lekarza ze szpitala w którym będę rodzić. Więc USG doopiero 29.11.
Ale oboje mi powiedzieli, że mały już jest nisko i mam się "oszczędzać". Cokolwiek to oznacza :-D Całe 8 miesięcy się opierdzielam więc dlaczego teraz miałabym zacząć biegać, jeździć na rowerze czy cóś :rofl2:
I nie wolno mi głaskać brzuszka:-(

Agawar my dajemy dwa imiona. Bo bardzo chcemy dać małemu imię po naszych ojcach, a jego dziadkach, których niestety obu już nie ma. A, że i jeden i drugi był Tadeusz - to nam ułatwia sprawę. Na początku myśleliśmy o tym, żeby dać małemu na imię Tadeusz ale ja stwierdziłam, że nie będę w stanie jeszcze emocjonalnie przejść na mówienie do mojego syna imieniem po moim tacie.
Plus do tego wszystkiego taki wątek egoistyczny - ja nie mam drugiego imienia a zawsze chciałam mieć :-) i postanowiłam, ze moje dzieci będą miały. A u Miśka w rodzinie to jakoś tak wszyscy mają dwa. Jego córki też.
Może gdybyśmy mieli długie nazwisko to bym się zastanowiła ale mamy króciótkie więc w rubryczki się zmieści. :-D

Bliźniaki gapiłam się na ten księżyc całą noc,ale nie pomógł:-D

Kana o odpoczywaniu nie ma mowy raczej kombinuje co tu zrobić żeby przyspieszyć:-p Rozwarcie jest,małe skurcze są,więc muszę jakoś pomóc,bo inaczej się nie doczekam:tak:

Witam popołudniowo :-)

Ja już po borowanku....i dwa ząbki zrobione...oczywiście bez znieczulenia....ale wytrzymałam...;-)

Agacia to że nie chodzisz prywatnie do gina to nie oznacza że nie może Ci zrobić wymazu.....ginekolog pobiera Ci wymaz i Ty z tym wymazem jedziesz do laboratorium zrobić badanie prywatnie.....

marzycielka pełnia była dziś w nocy bo sprawdzałam....gapiłam się na łysego i był w całej okazałości...:-)
ANIA witaj na BB.....miałam cicha nadzieję żewrócisz już z maleństwem przy boku....ale najważniejsze że dobrze sie 3masz w dwupaku...już niedługo...

Witam wszystkie obecne i przyszłe mamusie :-) trochę późno do Was dołączam, no ale w sumie chyba lepiej późno niż wcale ;-)
Termin mam świąteczny, bo na 25 grudnia, ale ze względu na łożysko przodujące liczę się z tym, że może być wcześniej.
Pozdrawiam :-)

reklama
Do góry