reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ach Wy znowu okrutne w tym pisaniu :-) znów 2 dni nadrabiałem czytanie :-)
Gratuluje Guess dzieciaczka :-)
Moja Kluska jeszcze w 2-paku, w poniedizałek jedizemy do gina się zobaczy jak tam Zośka podrosła :-)
Wy tak na swoich mężów narzekacie, musze Wam przyznać że ja czytając Was mocno się staram zrozumieć moją Kluskę, ale czasem i ja nie daje rady :-p Także troszkę wyrozumiałości dla Małżonków waszych proszę :-):-)

reklama
KANKIYA - kurcze... strasznie się męczysz... ale mam nadzieję, że dasz radę, mocno trzymam kciuki!! Ja mam chyba żelazną, bo >3 cm , zamknięta.

Ja już po wymazie na tego paciorkowca. Ile wy czekałyście na wyniki bo babka mi dziś powiedziała, ze az 10 dni się czeka. To długo strasznie jakoś :baffled:

Paola niestety USG nie miałam. Bo ja chodzę do dwóch ginów. Do babki do Lux-medu, właściwie tylko po skierowania na badania i tak jak dziś ten posiew. I prywatnie chodze do lekarza ze szpitala w którym będę rodzić. Więc USG doopiero 29.11.
Ale oboje mi powiedzieli, że mały już jest nisko i mam się "oszczędzać". Cokolwiek to oznacza :-D Całe 8 miesięcy się opierdzielam więc dlaczego teraz miałabym zacząć biegać, jeździć na rowerze czy cóś :rofl2:
I nie wolno mi głaskać brzuszka:-(

Agawar my dajemy dwa imiona. Bo bardzo chcemy dać małemu imię po naszych ojcach, a jego dziadkach, których niestety obu już nie ma. A, że i jeden i drugi był Tadeusz - to nam ułatwia sprawę. Na początku myśleliśmy o tym, żeby dać małemu na imię Tadeusz ale ja stwierdziłam, że nie będę w stanie jeszcze emocjonalnie przejść na mówienie do mojego syna imieniem po moim tacie.
Plus do tego wszystkiego taki wątek egoistyczny - ja nie mam drugiego imienia a zawsze chciałam mieć :-) i postanowiłam, ze moje dzieci będą miały. A u Miśka w rodzinie to jakoś tak wszyscy mają dwa. Jego córki też.
Może gdybyśmy mieli długie nazwisko to bym się zastanowiła ale mamy króciótkie więc w rubryczki się zmieści. :-D

Bliźniaki gapiłam się na ten księżyc całą noc,ale nie pomógł:-D

Kana o odpoczywaniu nie ma mowy raczej kombinuje co tu zrobić żeby przyspieszyć:-p Rozwarcie jest,małe skurcze są,więc muszę jakoś pomóc,bo inaczej się nie doczekam:tak:

Witam popołudniowo :-)

Ja już po borowanku....i dwa ząbki zrobione...oczywiście bez znieczulenia....ale wytrzymałam...;-)

Agacia to że nie chodzisz prywatnie do gina to nie oznacza że nie może Ci zrobić wymazu.....ginekolog pobiera Ci wymaz i Ty z tym wymazem jedziesz do laboratorium zrobić badanie prywatnie.....

marzycielka pełnia była dziś w nocy bo sprawdzałam....gapiłam się na łysego i był w całej okazałości...:-)
ANIA witaj na BB.....miałam cicha nadzieję żewrócisz już z maleństwem przy boku....ale najważniejsze że dobrze sie 3masz w dwupaku...już niedługo...

Witam wszystkie obecne i przyszłe mamusie :-) trochę późno do Was dołączam, no ale w sumie chyba lepiej późno niż wcale ;-)
Termin mam świąteczny, bo na 25 grudnia, ale ze względu na łożysko przodujące liczę się z tym, że może być wcześniej.
Pozdrawiam :-)

reklama
Do góry