reklama
Witam wszystkie obecne i przyszłe mamusie :-) trochę późno do Was dołączam, no ale w sumie chyba lepiej późno niż wcale ;-)
Termin mam świąteczny, bo na 25 grudnia, ale ze względu na łożysko przodujące liczę się z tym, że może być wcześniej.
Pozdrawiam :-)
Ollcia witaj, a wiesz czy bedzie chlopczyk czzy dziewczynka? Masz juz imie?
Agga24
Fanka BB :)
Ania mam nadzieję że Twoje starania nie pójdą na marne i że zostaną Ci siły na poród:-)
Myszqa u nas na wyniki czeka się do 7 dni ale co rejon to inaczej a dlaczego nie wolno Ci głaskać brzuszka??:-(
Wogóle to właśnie przedchwileczką kurier przywiózł nam wózeczek dla Emilki :-)
ale poczekam na męża ze składaniem.
Myszqa u nas na wyniki czeka się do 7 dni ale co rejon to inaczej a dlaczego nie wolno Ci głaskać brzuszka??:-(
Wogóle to właśnie przedchwileczką kurier przywiózł nam wózeczek dla Emilki :-)
ale poczekam na męża ze składaniem.
kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam wszystkie obecne i przyszłe mamusie :-) trochę późno do Was dołączam, no ale w sumie chyba lepiej późno niż wcale ;-)
Termin mam świąteczny, bo na 25 grudnia, ale ze względu na łożysko przodujące liczę się z tym, że może być wcześniej.
Pozdrawiam :-)
Witamy bardzo bardzo serdecznie:}}}
YOKA o Ciebie tez sie juz martwiłam....bo ostatnio,albo ja rzadko i się mijamy,albo Ciebie mniej widać:}}}
Aniu wytrzymaj jesce troszeczkę:}
Agga24
Olcia witaj wśród grudniowiczek ;-)
Myszqa
a dlaczego nie wolno Ci głaskać brzuszka??:-(
quote]
Nie wolno głaskać brzuszka bo to powoduje nasilenie skurczy.
Ja jeszcze sie kulam....:-) ale jak mnie chwyci to obiecuje że wykrzesam trochę sił i napewno zdążę Wam napisać że jadę na porodówę...hahahah:-)
Witamy bardzo bardzo serdecznie:}}}
YOKA o Ciebie tez sie juz martwiłam....bo ostatnio,albo ja rzadko i się mijamy,albo Ciebie mniej widać:}}}
Aniu wytrzymaj jesce troszeczkę:}
reklama