reklama
ale z wysokim tętnem nie bardzo jest co zrobić.....Dziekuje za życzonka ;-) no ja tez od kilku lat mam podwyzszone tetnoo ale w ciazy czesciej mi to dokucza;/ i denerwuje mnie to ze moja gin nic z tym nie robi i ciagle gada ze to od stresu ....zal ciekawe jak przy porodzie to odczuje i czy wszzystko bedzie w porzadku :-(
Krasek88 wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :-):-)
Pytia- taa małą gafe strzeliła czytałam posta zacytowanego przez ciebie i xle spojrzałam nie wiem co i jak ale sie machanęłam
a wo gule to niezłe jaj sa...bo dzwoniła sie umówic do doktora a termin dopiero na wtorek bo w ten wtorek przeciez woolne było-ja gamon zapomniałam i sie kocioł zrobił....spróbuje na sobote sie umówić..moze da rade...
Pytia- taa małą gafe strzeliła czytałam posta zacytowanego przez ciebie i xle spojrzałam nie wiem co i jak ale sie machanęłam
a wo gule to niezłe jaj sa...bo dzwoniła sie umówic do doktora a termin dopiero na wtorek bo w ten wtorek przeciez woolne było-ja gamon zapomniałam i sie kocioł zrobił....spróbuje na sobote sie umówić..moze da rade...
Paola podobał mi sie wózio ten tez !!! Koleżanki dwie mają i bardzo sobie chwali !!!! a gondole masz czy ten fotelik ala gondola ??? No i fajnie ze udało Ci sie jakos załatwić tą cześc !!!
Justyna to mamy podobne gustaJa mam gondolę i oddzielnie fotelik-i mam nadzieję, że u mnie też się sprawdzi jak u Twoich koleżanek.To wstawiaj fotki Twojej bryczki:-)
Agacia,Ewelw,Villemo,Agga DZIĘKI za pochwały
Agatkas mi najbardziej wyszły te choerstwa na piersiach-na brzuszku o dziwo nie-pomimo nawet tego, że przestałam sie smarować Mustelą-bo jakoś mnie swędziało i teraz tylko pod prysznicem oliwką dla dzieci się smaruję
Krasek 88 wszystkiego najlepszego!!!!
A ja po śniadanku i teraz trochę odpoczynku i malukie porządeczki zrobię sobieAle Wam zazdroszczę - tyle Was ma dzisiaj te wizyty...aaach...a ja dopiero w środę -mam nadzieję, że wytrzymam i nie urodzę
MIŁEGO DZIONKA:-)
hihihi udało sie jednak na dzis..pewnie sie naczekam bo do 19 ma pacjentki umówione..ja mam przyjść na 18 30 i czekać...ale cos czuje ze bedzie jeszcze kilka takich osób bez ''rezerwacji'' wiec relacje bedą późnooooo
mia_
Fanka BB :)
dobre :-):-):-)ja niedawno wróciłam z badań było miło,na rozluźnienie nawet pielęgniarka opowiedziała mi kawał;-) :
"ciężarna na porodówce z bliźniakami...ale coś malcom sie nie spieszy do wychodzenia..nie wiedza czy wychodzic, czy nie, czy będzie im tam dobrze, czy rodzice bogaci , bo w brzuszku tak cieplutko i przytulnie..no więc wpadli na pomysł ze będa losować,ten który przegra wyjrzy, wróci i powie co widział...wylosowany wychyla nosek i ciach spowrotem...
ten pierwszy sie pyta: i co i co?warto wychodzic?
na to drugi: staryyy, wychodzimy,super, rodzice bogaci, na zewnątrz ciepło, ja tytlko nosek wychyliłem a oni juz mnie futrem okryli :-)
zazdroszczę wam tych dzisiejszych wizyt ja mam dopiero w przyszły piątek :-(
dobre :-):-):-)
zazdroszczę wam tych dzisiejszych wizyt ja mam dopiero w przyszły piątek :-(
Ja tez dopiero mam wizyte w przyszly piątek.Kto wie, może nie bede musiała jechac, bo bedzie już PO
Krasek88 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka, pieniążków i szczęśliwego rozwiazania
dagulla super, że z dzidzią wszystko dobrze
wszystkim pozostałym mamusią życze udanej wizyty (dzisiaj chyba hurtem sie wybieracie )
dagulla super, że z dzidzią wszystko dobrze
wszystkim pozostałym mamusią życze udanej wizyty (dzisiaj chyba hurtem sie wybieracie )
mia_
też juz tak myślałam ale lepiej niech moja Niuńka jeszcze poczeka bo nie miałam jeszcze robionego tego badania na paciorkowca...Ja tez dopiero mam wizyte w przyszly piątek.Kto wie, może nie bede musiała jechac, bo bedzie już PO
reklama
Myszqa
Po pierwsze to dzień dobrek!!!
Krasek wszystkiego naj!!! :-)
Ja mam wizytę na 12:40. Będą mi pobierać wymaz na paciorkowca. I to tyle :-( Nie będę miała robionego USG. Trochę mnie przeraża sama podróż bo ten autobus którym jeżdzę do przychodni to jest na trasie takiego bazarku i ZAWSZE pełno w nim babć i dziadków jadących na zakupy. I jeszcze dzieciaków z wieeeeeeeelkimi plecakami. I nie specjalnie ktokolwiek chce ustępować miejsca A ja z tym moim twardniejącym stale brzucholem to nie mogę długo stać.
No ale cóż. Wybadać potwora-paciorkowca trzeba.
A co u Cyprysiowej? Jakoś się nie odzywa? Czyżby....te trojaczki
Krasek wszystkiego naj!!! :-)
Ja mam wizytę na 12:40. Będą mi pobierać wymaz na paciorkowca. I to tyle :-( Nie będę miała robionego USG. Trochę mnie przeraża sama podróż bo ten autobus którym jeżdzę do przychodni to jest na trasie takiego bazarku i ZAWSZE pełno w nim babć i dziadków jadących na zakupy. I jeszcze dzieciaków z wieeeeeeeelkimi plecakami. I nie specjalnie ktokolwiek chce ustępować miejsca A ja z tym moim twardniejącym stale brzucholem to nie mogę długo stać.
No ale cóż. Wybadać potwora-paciorkowca trzeba.
A co u Cyprysiowej? Jakoś się nie odzywa? Czyżby....te trojaczki