reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzien dobry :tak: mimo ze ladna pogoda, ze sa moje urodziny to ja obudzilam sie z placzem ....:-( ojj te hormony buzuja -mam nadzieje ze humor sie polepszy:tak: ps. od 5 rano boli mnie brzuch i nie wiem co sie dzieje :-( ps.2 czy macie problem z tetnem w ciazy bo ja od poczartku mam powyzej 100 a norma jest do 80!moja gin mowi ze sie czyms przejmuje itd a to nieprawda bo nagle serducho mi wali bez niczego:-(i troszke sie martwie jak bedzie z porodem i z moim serduchem :confused:

Zdrowia, miłości i pieniędzy!
Końskiego zdrowia, szczerego uśmiechu, zgrabniutkiego zadu - generalnie CZADU!
Najserdeczniejsze życzenia spełnienia marzeń, pomyślności, szczęśliwego życia i wielu jasnych i pogodnych dni

A co do tętna to ja mam takie samo jak Ty już od paru dobrych lata teraz w ciąży to jeszcze bardziej je odczuwam i mi przeszkadza. Najgorsze jest to że leżę i odpoczywam i nagle czuję że mi strsznie serce zaczyna walić sprawdzam ciśnienie a tu 100/50 a puls 100:szok: masakra. Też się trochę obawiam jak to będzie przy porodzie:-(
Agatkas ok to spuer zaraz Ci wyślę mój adres :-)
Agawar ja również mam rozstępy mimo smarowania i natłuszczania i niewiadomo co jeszcze drogimi kremami i tanimi oliwkami:wściekła/y:ale też mam tylko i aż na udach i pośladkach:-(mam zamiar z nimi dalej walczyć ale czy mi się uda kto to wie...

reklama
witajcie mamuśki z rana :-D
Do tych które chciałyby często zaglądac do swoich maluszków polecam to ;-) http://www.humorek.com.pl/c143/w/04.jpg

:-D:-D:-Ddobre:-):-):-)

Dziewczyny uchroniłyscie się przed tymi dziadoskimi rozstepami? Ja mimo szczerych chęci, codziennego smarowania niestety nie:-). Wyszły mi puki co na posladkach i udach, teraz tylko czekam kiedy pojawią się na brzuchu:-( ZAŁAMKA
ja niestety też nie uchroniłam sie przed rozstępami mimo smarowania, natłuszczania i kremowania:-( na szczęście są na pupie więc będzie można je ukryć, ale i tak mnie strasznie wkurzają :baffled:

Krasek najlepsze życzonka urodzinowe !!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam brzychaciorki kochane......:-)

Pełnia....i po pełni a u mnie ani skurczyku....haha...a tak czekałam aż mnie chwyci....:-)

agawar cudny ten pokoik.....ale pozostają mi tylko marzenia....;-)
jeśli chodzi o rozstepy to ja nie mam nic....a nie smarowałam sie kompletnie niczym bo mam zakaz od gina....i to jest właśnie przykład na to że jak maja sie pojawić to i tak sie pojawia nawet jak stosuje sie Bóg wie jakie kremy....a czasami nie stosując ich wcale da sie ich uniknąć.....a przecież mój brzuchol nie jest malutki...;-)

krasek wszystkiego naj...naj...naj!!!!
a co do tętna to ja tez od kilku ładnych lat mam zawsze powyżej 100.....
dagulla extra że z dzidzia wszystko ok....

krasek - Zdróweczka, spełnienia marzeń, pogody ducha i pełnej satysfakcji z macierzyństwa!!!!

ja juz wrocilam waga stanela w miejscu;-) tetno malego tez w normie polozna sie smiala ze wkoncu dziecko tez ma prawo sie zdenerwowac :-D
agawar ja mam rozstepy na cyckach ale naszczescie takie delikatne i dopiero od polowy 8 miesiaca a juz mialam nadzieje ze mnie to ominie i pewnie jeszcze mi gdzies wyskocza:sorry:

Super dagulla, że z dzidzią wszystko dobrze :)

U mnie z rozstępami pół biedy - po poprzedniej ciąży żadnego, teraz ze dwa małe. Ale na udach zrobił mi się cellulitis :wściekła/y: Mam nadzieję, że jak wrócę do swojej wagi i będę się smarować kremami to nie będzie aż tak widoczny. Może macie jakieś sprawdzone specyfiki na to badziewie?

a ja właśnie wróciłam z laboratorium, pisałam wam ostatnio że byłam w szoku bo ludzie przepuścili mnie bez kolejki... a teraz d..a czekałam w kolejce prawie dwie godziny:baffled: masakra...

ja niedawno wróciłam z badań :) było miło,na rozluźnienie nawet pielęgniarka opowiedziała mi kawał;-) :
"ciężarna na porodówce z bliźniakami...ale coś malcom sie nie spieszy do wychodzenia..nie wiedza czy wychodzic, czy nie, czy będzie im tam dobrze, czy rodzice bogaci , bo w brzuszku tak cieplutko i przytulnie..no więc wpadli na pomysł ze będa losować,ten który przegra wyjrzy, wróci i powie co widział...wylosowany wychyla nosek i ciach spowrotem...
ten pierwszy sie pyta: i co i co?warto wychodzic?
na to drugi: staryyy, wychodzimy,super, rodzice bogaci, na zewnątrz ciepło, ja tytlko nosek wychyliłem a oni juz mnie futrem okryli :-)
villemo(pardom za gafe, ale źle spojrzałam i stąd pomyłka w nicku :p ) - padłam z Twojej córy :-D to ci dopiero niespodziankę zrobiła
agawar - ja niestety mam meeega rozstępy :-:)baffled: największe mam na boczkach...jakby mnie ktoś pociął :baffled: no i nooogi...mam wrażenie ze wszystko poszło własnie w nie....bo wygladaja tragicznie

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!!!

Wszystkie w dwupakach??:-pMarzycielka co u Ciebie???
U mnie kolejna bardzo spokojna nocka!!!!!
Dzisiaj wizyta u ginki o 15.30, zobaczymy czy coś kroi się w najbliższych dniach...:tak:

Villemo boska ta Twoja córcia:-D

Krasek wszystkiego najlepszego!!!!:-)

Agawar u mnie rozstepów brak:laugh2:...na szczęście, licze że juz mnie ominą:zawstydzona/y:

Miłego dzionka brzuchatki!!!!

ja niedawno wróciłam z badań :) było miło,na rozluźnienie nawet pielęgniarka opowiedziała mi kawał;-) :
"ciężarna na porodówce z bliźniakami...ale coś malcom sie nie spieszy do wychodzenia..nie wiedza czy wychodzic, czy nie, czy będzie im tam dobrze, czy rodzice bogaci , bo w brzuszku tak cieplutko i przytulnie..no więc wpadli na pomysł ze będa losować,ten który przegra wyjrzy, wróci i powie co widział...wylosowany wychyla nosek i ciach spowrotem...
ten pierwszy sie pyta: i co i co?warto wychodzic?
na to drugi: staryyy, wychodzimy,super, rodzice bogaci, na zewnątrz ciepło, ja tytlko nosek wychyliłem a oni juz mnie futrem okryli :-)
Pytia - padłam z Twojej córy :-D to ci dopiero niespodziankę zrobiła
agawar - ja niestety mam meeega rozstępy :-:)baffled: największe mam na boczkach...jakby mnie ktoś pociął :baffled: no i nooogi...mam wrażenie ze wszystko poszło własnie w nie....bo wygladaja tragicznie
:-D:-D:-D:-D:-Dhahahaha:-D:-D:-D dobre:-D

reklama
Dziekuje za życzonka ;-) no ja tez od kilku lat mam podwyzszone tetnoo ale w ciazy czesciej mi to dokucza;/ i denerwuje mnie to ze moja gin nic z tym nie robi i ciagle gada ze to od stresu ....zal:confused: ciekawe jak przy porodzie to odczuje i czy wszzystko bedzie w porzadku :-(

Do góry