reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczyny uchroniłyscie się przed tymi dziadoskimi rozstepami? Ja mimo szczerych chęci, codziennego smarowania niestety nie:-). Wyszły mi puki co na posladkach i udach, teraz tylko czekam kiedy pojawią się na brzuchu:-( ZAŁAMKA

Dzien dobry :tak: mimo ze ladna pogoda, ze sa moje urodziny to ja obudzilam sie z placzem ....:-( ojj te hormony buzuja -mam nadzieje ze humor sie polepszy:tak: ps. od 5 rano boli mnie brzuch i nie wiem co sie dzieje :-( ps.2 czy macie problem z tetnem w ciazy bo ja od poczartku mam powyzej 100 a norma jest do 80!moja gin mowi ze sie czyms przejmuje itd a to nieprawda bo nagle serducho mi wali bez niczego:-(i troszke sie martwie jak bedzie z porodem i z moim serduchem :confused:

Dzień dobry;-)
Paola super ten Twój wózeczek :tak:
Agatkas mam pytanko w sprawie kołysanek które kiedyś wysyłałaś coniektórym brzuchatką;-)czy mogłabyś mi również wysłać ???
Zazdroszczę wszystkim brzuchatką które mają dziś wizytę u gina :-( ja byłam w zeszłym tygodniu we wtorek ale jak bym mogła to bym co tydień chodziła a następną wizytę mam w przyszły piątek dopiero - jestem ciekawa czy mała się obróci do tego czasu...
Miłago dnia wszystkim:tak:

Jasne. Tylko napisz mi maila i zrób miejsce w skrzynce:)

A tak apropo to witam się raniutko!!!
świetne sny macie mi dziś śniły sie takie mega pająki,takie owłosione fuj.
Ja też mam dziś wizyte ale tak koło 17 mam być dopiero
dziś robie galaretkę wieprzową może któraś ma ochotę to wyślę serwiskiem ha ha ha

reklama
ja juz wrocilam waga stanela w miejscu;-) tetno malego tez w normie polozna sie smiala ze wkoncu dziecko tez ma prawo sie zdenerwowac :-D

krasek88 wszystkiego najlepszego:-)

agawar ja mam rozstepy na cyckach ale naszczescie takie delikatne i dopiero od polowy 8 miesiaca a juz mialam nadzieje ze mnie to ominie i pewnie jeszcze mi gdzies wyskocza:sorry:

Do góry