justyna
Fanka BB :)
hej hej !!!
a ja czasami skusze sie i na wędzoną rybę
dzis juz humor lepszy a Liwicia ze mną bo ma katarek i odpusciłam jej dzis przedszkole to do środy moze nic sie nie przywlecze !!!
hehehhe Kana spodobałaś sie mojej córci bo pokazał na Twój avatarek i pyta sie jak sie nazywasz i teraz cały czas sie pyta czemu Kana sie nazywasz ?!
a który to będzie tydzień wtedy ????
a u mnie za tydzień okarze sie co będziemy robić !!!
a ja czasami skusze sie i na wędzoną rybę
dzis juz humor lepszy a Liwicia ze mną bo ma katarek i odpusciłam jej dzis przedszkole to do środy moze nic sie nie przywlecze !!!
hehehhe Kana spodobałaś sie mojej córci bo pokazał na Twój avatarek i pyta sie jak sie nazywasz i teraz cały czas sie pyta czemu Kana sie nazywasz ?!
:-)dzień dobry
My już po wizycie - cesarke mamy 25 listopada:-) to wstępny termin który może nie znacznie ulec zmiane na tydzień później,ale jak wszystko pójdzie dobrze to 24 mamy ktg a 25 o 21 cięcie :-) W sumie wiadomość jeszcze do mnie nie dotarła - zaczne się stracholić na kilka dni przed.
Pytałam o wahania nastrojów - gin odrzekł że przed samym porodem kobiety tak mają,żebym się za mocno nie denerwowała to dorzucił persen na uspokojenie.Poza tym podejrzewa zatrucie ciążowe i nakazał dodatkowe badania :-) ehhhhh
co do zachcianek smakowych to mieszam rybke z batonikami i innymi cudami świata,i ciągle mi się chce pić,pije duuuuuuuuuuże ilości wody,soków,herbat WSZYSTKIEGO:-)
później wam dopisze więcej grudnióweczki,buziolki z rana
nio ja was serdecznie ściskam
a który to będzie tydzień wtedy ????
a u mnie za tydzień okarze sie co będziemy robić !!!