reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Mam nadzieje, że tu taki spokój, bo wszystkie ostro trzonujecie 😈
Czekam na męża i mam Zamiar 😁 chociaż nie wiem co z tego będzie, nie ogarniam mojego cyklu, czuję się jak nastolatka która jest po pierwszej miesiączce i nie wie co dalej XD
Zastanawiam się czy mogę w sobotę zbadać proga, bo z jednej strony jestem ciekawa, czy ją tą owu miałam czy nie, a z drugiej - czy to musi być w jakiś określony dzień dpo?

reklama
Dziewczyny jest tu jakaś, która robiła test easy i była z tego ciąża? Chciałabym zobaczyć jak one się wybarwiają? 🤯😁

Ja zamówiłam czekają w paczkomacie, ale podobno owulacyjne easy są lepsze niż ciążowe ale zamówiłam żeby wypróbować na tiktokach zagranicznych babki tylko takie robią i ciągle wychodza im pozytywne jutro pierwszy wjeżdża owulak 🤣

Moja mama tak szukała kilka dni szynki. Znalazła ją po zapachu - w kieszeni płaszcza 🤣

Przestaje to być śmieszne. Mam jakąś mgłę mózgową. Drugi raz dzisiaj zapomniałam co gdzieś położyłam. I to tak ostro, że szukałam kilkanaście minut.
To ja Wam opowiem moja historię sprzed tygodnia. Pakowałam się na wyjazd i wzięłam do ręki swój stary plecak. Stwierdziłam, że jest już brzydki i go wywalam. Przeszukałam kieszonki i znalazlam 350zl wypłacone jakieś pół roku temu, o których zupełnie zapomniałam 😛 zadowolona lecę do mojego, mówię mu jakiego to znaleziska dokonałam.
Wychodzimy za jakieś 3 godziny na imprezę rodzinna, zakładał kurtkę, której nie miał od dawna i mówi mi, że może też dokona jakiegoś znaleziska w kieszeni 😛
A w mojej głowie nastała w tym momencie ciemność. Gdzie ja dałam te pieniądze 🤨 no i łażę, zaglądam w takie standardowe miejsca na widoku, portfel.. nie ma. Nawet do kosza na śmieci popatrzyłam czy czasem z rozpędu nie wleciało 🤣
No i tak właśnie znalazłam 350zl po pół roku i zgubiłam je tego samego dnia 😬
Szukałam jak się pakowałam... Szukałam po powrocie.. serio, nie ma 🤣 a nie wyniosłam z domu, bo kapnęłam się jeszcze przed wyjściem. Normalnie czarna dziura.

Pozytywny wyszedł?
Taki cień był do 5 minuty , a potem nawet na zdjęciu biało. Nie kumam tych testów, wynik wiarygodny do 5 min, a po już nie. Tylko do 5 min jest cień a po 5 min już nic nie widać🤣🤣🤣

Załączniki

• 20231207_190425.jpg
    20231207_190425.jpg
    606,9 KB · Wyświetleń: 121
  • 20231207_190210.jpg
    20231207_190210.jpg
    606,1 KB · Wyświetleń: 120
Taki cień był do 5 minuty , a potem nawet na zdjęciu biało. Nie kumam tych testów, wynik wiarygodny do 5 min, a po już nie. Tylko do 5 min jest cień a po 5 min już nic nie widać🤣🤣🤣
One w ciąży z tego co widziałam na Premom wybarwiają się tak na jaskrawo różowo. Ja na nich przeważnie mam kreski testowe, ale u mnie zawsze ten cień zostaje, nawet po wysuszeniu. :)

Załączniki

• ff195819-db82-44cc-9173-fb1628183360.jpeg
    ff195819-db82-44cc-9173-fb1628183360.jpeg
    34,7 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Do góry