LadyCaro
Fanka BB :)
wczoraj zajrzałam i mam tyle testów, że w sumie mogę se sikać. Zobaczymy kiedy się złamię.Absolutnie Cię rozumiem. Ani nie powstrzymam ani nie każe iść sikać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wczoraj zajrzałam i mam tyle testów, że w sumie mogę se sikać. Zobaczymy kiedy się złamię.Absolutnie Cię rozumiem. Ani nie powstrzymam ani nie każe iść sikać
Ja i stopy i dłonieMam wiecznie zimne stopy….
to trochę jak z noworocznymipostanowiłam nadrobić, ale póki co nie dotrzymałam postanowienia
Idealny moment, by napawać się szczęściem, czego życzę bardzo mocno️️Dziś jednak mój kolega z działu napisał, ze będzie pracował między świętami a sylwesterm, więc biorę wolne 11 dni wolnego! nie mogę się doczekać!
Ja mam jeden ciążowy owulacyjnych nie robię ciekawe, czy coś domówięwczoraj zajrzałam i mam tyle testów, że w sumie mogę se sikać. Zobaczymy kiedy się złamię.
ja sobie też życze... czuję, że mi się należy to. Egoistyczne, tak, ale serio, tak czuję.Idealny moment, by napawać się szczęściem, czego życzę bardzo mocno️️
ja owulaków też nie robię i nie mam. Ale ciążowych mam z 60, bo ostatnio te one stepy 40 szt przyszły.Ja mam jeden ciążowy owulacyjnych nie robię ciekawe, czy coś domówię
Oj kusiłoby mnieja owulaków też nie robię i nie mam. Ale ciążowych mam z 60, bo ostatnio te one stepy 40 szt przyszły.
ja podejrzewam, że jutro nasikam, bo bede miała home office i męża nie będzie, to po prostu droga wolnaOj kusiłoby mnie