reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Nie mam pojęcia, rozsądek podpowiada, by po 3 cc i 1 cp porzucić starania dla wlasnego zdrowia i właściwie mam taki plan, że w marcu będzie koniec starań.

Na poddaszu robimy pokój, łazienkę i garderobo-pralnie. Jak narazie bez drzwi, paneli, plytek i wykończenia lazienki 50 tys nam wyliczyli. A w zeszlym roku zainwestowaliśmy 30 tys na ocieplenie, schody i dodatkowe okna. Ceny są straszneeee
a nie
Myślałaś aby sprawdzić
Ten jajowód? Może on nie drożny jest dlatego przez tak długo wam nie wychodzi.
Tak
Ceny są kosmiczne…. Szczególnie wykończenie.

reklama

Załączniki

• Screenshot_2023-12-12-09-47-07-63_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-12-12-09-47-07-63_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    99,7 KB · Wyświetleń: 78
Ja właśnie wyszłam z monitoringu. Przypominam że w zeszłym cyklu nie podeszliśmy do IUI bo lekarka nie widziała pęcherzyka na moim dziwnym jajniku (owulka była ostatecznie jakoś w 23dc). Chyba święty Mikołaj wysłuchał moich próśb - dzisiaj 10 dc, owulka będzie z dobrego, prawego jajnika. Endo 9,5mm i pęcherzyk dominujący 20 mm. Dzisiaj zastrzyk ovi i jutro inseminacja. Aaaaaaaa!!!!
Super wieści! 🤞

Dziewczyny, dziękuję bardzo za wczorajsze ojojanie. Zrobiło mi się lepiej. Później wyłączyli nam prąd i zostałam zmuszona do wylaczsnia forum.
Dotarły do mnie wczoraj przynajmniej trzy rzeczy:
1) moje odczucia teraz spowodowane są poczuciem braku kontroli. Nie wiem kiedy była owulacja, bo chciałam dwa miesiące odpuścić od robienia testów, temperatur itp. Przez co nie wiem za bardzo kiedy testować. Cykl mogę mieć 27 dniowy a nawet 33dni
2) starania pokazały mi, że jestem nie lada silną kobietą. I o ile nigdy bym nie chciała przekonać się o swojej sile w taki sposób to to się wydarzyło.
3) mam wspaniałe osoby w okół siebie. I dzięki staraniom poznałam Was wszystkie, które jesteście nieocenioną grupą wsparcia w tym czasie.
Dziękuję 🩷

Ja właśnie wyszłam z monitoringu. Przypominam że w zeszłym cyklu nie podeszliśmy do IUI bo lekarka nie widziała pęcherzyka na moim dziwnym jajniku (owulka była ostatecznie jakoś w 23dc). Chyba święty Mikołaj wysłuchał moich próśb - dzisiaj 10 dc, owulka będzie z dobrego, lewego jajnika. Endo 9,5mm i pęcherzyk dominujący 20 mm. Dzisiaj zastrzyk ovi i jutro inseminacja. Aaaaaaaa!!!!
Musi się udać!
Happy Best Wishes GIF by DINOSALLY

Ja właśnie wyszłam z monitoringu. Przypominam że w zeszłym cyklu nie podeszliśmy do IUI bo lekarka nie widziała pęcherzyka na moim dziwnym jajniku (owulka była ostatecznie jakoś w 23dc). Chyba święty Mikołaj wysłuchał moich próśb - dzisiaj 10 dc, owulka będzie z dobrego, lewego jajnika. Endo 9,5mm i pęcherzyk dominujący 20 mm. Dzisiaj zastrzyk ovi i jutro inseminacja. Aaaaaaaa!!!!
kciuki 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

reklama
Do góry