wrobelmm
Fanka BB :)
I to jest prawidłowe myślenie!Wczoraj mnie zabolało coś i se wmawiałam, że kropek się wgryzał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to jest prawidłowe myślenie!Wczoraj mnie zabolało coś i se wmawiałam, że kropek się wgryzał
Mi się to imię podoba od liceum i już od dawna marzę, żeby dać tak na imię synowiPrzepraszam, ze wtrace. Mnie sie przysnil chlopczyk Mikolaj i jak sie obudzilam, postanowilam ze tak bedzie mial na imie moj syn. Mam Mikolaja i jest super mimo ze czasami daje popalic Trzymam kciuki za imiennika
No i mnie koleżanka poleciła to miejsce.Dziewczyny, wiem, że nie jestem zapisana, ale trochę Was podczytuje, bo mocno trzymam za Was kciuki. Mam nadzieje, ze wybaczycie mi, że się udzielam, ale akurat mignelo mi pytanie @Leanne o akupunkture. Ja robiłam pod kątem pladnosci. W ciaze zaszłam akurat w cyklu, w którym kończyłam serie zabiegow, ale wcześniej też zachodziłam. Z tym, że u mnie okazało się, że problem był inny, także trudno powiedzieć, czy to pomogło. Na pewno dobrze mi na głowę robiło I ja robiłam w Warszawie na Bellottiego
Ja mam nadzieję, że w grudniu też będę! Jutro się wszystko okaże. Małżon już wczoraj ubrał bokserki „christmas mood”ja nie trzonuję, ale zamierzam
Ja też nie nadal mnie zalewa ale przyszły weekend jest mój !!!tylko my nie trzonujemy chyba musimy do nich dołączyć
ja właśnie przyszły weekend też zamierzam trzonować dziś 10dcJa też nie nadal mnie zalewa ale przyszły weekend jest mój !!!
Oho, potrzebuję kupić takie dla mojegoJa mam nadzieję, że w grudniu też będę! Jutro się wszystko okaże. Małżon już wczoraj ubrał bokserki „christmas mood”
Nie wiem czemu, ale ten renifer mnie śmieszyOho, potrzebuję kupić takie dla mojego
Genialne!!!Nie wiem czemu, ale ten renifer mnie śmieszy
Majtki Bokserki Moraj rozmiar XL - porównaj ceny - Allegro.pl
Zobacz Majtki Bokserki Moraj rozmiar XL w najniższych cenach na Allegro.pl. Najwięcej ofert w jednym miejscu. Radość zakupów i 100% bezpieczeństwa dla każdej transakcji. Kup Teraz!allegro.pl