reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Dziewczyny, wiem, że nie jestem zapisana, ale trochę Was podczytuje, bo mocno trzymam za Was kciuki. Mam nadzieje, ze wybaczycie mi, że się udzielam, ale akurat mignelo mi pytanie @Leanne o akupunkture. Ja robiłam pod kątem pladnosci. W ciaze zaszłam akurat w cyklu, w którym kończyłam serie zabiegow, ale wcześniej też zachodziłam. Z tym, że u mnie okazało się, że problem był inny, także trudno powiedzieć, czy to pomogło. Na pewno dobrze mi na głowę robiło:) I ja robiłam w Warszawie na Bellottiego :)
No i mnie koleżanka poleciła to miejsce.
Dzięki kochana ;-)

ja nie trzonuję, ale zamierzam
Ja mam nadzieję, że w grudniu też będę! Jutro się wszystko okaże. Małżon już wczoraj ubrał bokserki „christmas mood” 😂

Merry Christmas Dance GIF by Animanias

reklama
Do góry