HeraUnique
Fanka BB :)
DołączamA podziel się tymi cennymi informacjami [emoji16] może komuś tez pomogą [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DołączamA podziel się tymi cennymi informacjami [emoji16] może komuś tez pomogą [emoji16]
Odpoczywaj, miejmy nadzieję, że zatoki odpuszczą i powoli zbliżają się te ważne dniBoli mnie podbrzusze jak na , czuję się dziś strasznie.. Leżę w łóżku i wstać mi się nie chce..
Hejka ja tez dopiero co dołączyłam. Ale piękny prezent możesz dostać na święta [emoji2956]. Trzymam mocno kciuki. Ile czasu trwają wasze starania? Cykle regularne ?
Mój cały ten tydzień będzie pracował.. Jeszcze jutro wyjeżdża, ale tylko na 1 dzień.. Będziemy w locie się starać, aby jak kolwiek trawić w ten dzień.. Zobaczymy..Odpoczywaj, miejmy nadzieję, że zatoki odpuszczą i powoli zbliżają się te ważne dni
Na spontanie im więcej radości z przytulasków tym większe szanse na dwie kreseczki powodzeniaMój cały ten tydzień będzie pracował.. Jeszcze jutro wyjeżdża, ale tylko na 1 dzień.. Będziemy w locie się starać, aby jak kolwiek trawić w ten dzień.. Zobaczymy..
Boli mnie podbrzusze jak na [emoji204], czuję się dziś strasznie.. Leżę w łóżku i wstać mi się nie chce..
Dopisz mnie proszę na 11 [emoji2]Dziewczyny te nowe [emoji6]
Podajcie daty w których będzie testować, to Was dopisze do tabelki na pierwszej stronie.