reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Lisa wpisz u mnie [emoji1664] dzisiaj z rano przyszlo cholerstwo, co prawda narazie plamienie ale zaraz sie rozkreci . Troche rozbudzilam w sobie nadzieje i bum, ja nie wiem jak ludzie wpadaja, niektorzy sie staraja i nic a niektorzy raz i bum. Jak to jest. Moj okres zaburzyl wejscie na forum od rana haha [emoji9]
Nowy cykl nowe szanse.. Wiem, że idzie złapać doła ale trzeba wierzyć, że się uda! [emoji3590] Trzymaj się!

reklama
!!! [emoji3590] [emoji188][emoji177][emoji188][emoji3589]
IMG_20201215_151236.jpeg

Cześć, dzisiaj 11dpo i jestem zdołowana... Na facelle strumieniowym niby coś, niby nic.. Na Pinku po wyschnięciu kreseczka... A na wcześniejszych po wyschnięciu nic... Straciłam nadzieje...
Ale jak powiedzialam tak robię, idę na betę. Mąż każe mi dupka brać jeszcze mimo, że dzisiaj 10dzien...
Jak będę miała czas, to dam porównanie moich testów, ale pink u mnie najgorzej pokazywał, na świeżo cień, po wyschnięciu troszkę ciemniej, clearblue w tym momencie dawal rade nawet z wieczornego moczu, bobotest i nordtest byly tez dokładniejsze od pinka

Przykro mi, jedziemy dzisiaj na tym samym wózku 🥺 który cykl zaczynasz?
Staramy sie od sierpnia 😔 u nas niestety ten problem ze druga polowka zapracowana i ciezko z tym seksem niestety. Czasami jak patrze na wasze screeny i tam np 20 seksow w msc to jestem pod wrazeniem hehe ;) a niestety zeby miec dziecko to trzeba sie przytulac i tu chyba jest problem

Staramy sie od sierpnia 😔 u nas niestety ten problem ze druga polowka zapracowana i ciezko z tym seksem niestety. Czasami jak patrze na wasze screeny i tam np 20 seksow w msc to jestem pod wrazeniem hehe ;) a niestety zeby miec dziecko to trzeba sie przytulac i tu chyba jest problem
To tak jak my od sierpnia 😊 akurat u Nas to max tak myślę 12 seksów w miesiącu, niby wystarczy raz w odpowiednim czasie, żeby się udało 😁 a jakieś badania już robiliście? Masz jakieś choroby, np. tarczycy?

reklama
To tak jak my od sierpnia 😊 akurat u Nas to max tak myślę 12 seksów w miesiącu, niby wystarczy raz w odpowiednim czasie, żeby się udało 😁 a jakieś badania już robiliście? Masz jakieś choroby, np. tarczycy?
Na nic nie choruje, 2 lata temu badalam sie na tarczyce ale wszystko w porzadku a pani endo- gino mowila nawet ze mam piekne duze jajeczka i czemu nie staram sie o dziecko haha Jedyne obawy mam co do mojego, swego czasu silownia byla zyciem- wiesz o co chodzi i boje sie zeby to nie mialo wplywu😗 ale to tylko moje domysly. A Ty jakies badania robilas ? W sumie mysle czy nie przejsc sie do gina kotrolnie zobaczyc co i jak tam sie dzieje :)

Do góry