reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniaki czekają na kolejne rodzeństwo :)

reklama
wrublik ba! Ja też byłam przekonana, że będzie chłopak! hehehehe super :) Teraz to tylko błękit ci w głowie :p
thinka jak lekarz mówi że się wchłonie to tak będzie- innej opcji nie ma :) Co do usypiania- możecie zacząć zastanawiać się nad łóżeczkiem np. 70x160 z barierką i uczyć małą tam usypiać. Pamiętam że Olek miał 15 miesięcy jak zaczął spać na tapczaniku. Od tamtej pory Olek zaczął sam do nas przychodzić i ładować się do łóżka :) Ja już się rozglądam za łóżeczkami - piętrowe z szufladą lub dwa z szufladami, tylko kasa nas ogranicza bo z dwójką ( a obu chcę zmienić, Olkowi w pierwszej kolejności ) to 1000zł jak nic

ainah- o0 matko- ale ci mało na suwaku zostało !!!

Gratki Wrubliczku :*****(załuje, ze pikne body z napisami wydałam bratowej bo juz by do Ciebie szło :-()
My na wiosne kupujemy pietrowe, u nas dwa sie nie zmieszcza.

Wrublikkk!!:D Super wieści:) cieszę się ogromnie z chłopaka:) na prawdę, extra wieści:D

Thinka, my Borysa kładziemy spać w łóżeczku 160 x 70, dokupilismy w ikei dodatkową barierkę, i maly spi w swoim nowym łóżeczku baaardzo chętnie. Zresztą usypianie nie jest problemem bo kłądę się na jego łóżku obok niego i on w jednej chwili zasypia:) takze my jestesmy bardzo zadowoleni i polecamy!:)

Łóżeczko większe pewnie kupimy tylko najpierw czeka nas remont i przerobienie kuchni na pokój już dla dwójki dzieciaków :-D. U nas w sypialni małe łóżko wchodzi tak na styk, a Lusia rzuca się po nim we wszystkie strony.
ewwe jak będziesz miała chwilę czasu to wrzucisz zdjęcie na forum jak to łóżko u Was wygląda? Bardzo proszę :-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry