reklama
krolcia
Fanka BB :)
Thinka super, że wszystko z maleństwem ok. A torbiel się wchłonie, ciąża temu służy. Ja będąc z Matim w ciąży miałam 5 cm torbiel na jajniku. Wchłonęła się i nigdy więcej nie wróciła.
krolcia
Ainah nawet gdyby to ze dwa-trzy tygodnie i luz. Czego oczywiście nie życzę!
Wrublik na którą Twoja wizyta jest? Kiedy trzymać && za zdrowego dzyndzla;-) mam nadzieję.
Wrublik na którą Twoja wizyta jest? Kiedy trzymać && za zdrowego dzyndzla;-) mam nadzieję.
no już jestem po wizycie, dzięki - dobrze trzymane kciuki chyba były będzie zdrowy dzyndzelekWrublik na którą Twoja wizyta jest? Kiedy trzymać && za zdrowego dzyndzla;-) mam nadzieję.
dziewczęta lepiej o tyle że ustało to odwieczne krwawienie-plamienie, ale jako że tyyyyle trwało to muszę na siebie uważać, o dzyndzlu lekarz mówił z przekonaniem, więc chyba raczej szykuje się synek
pytałam skąd może być to plamienie, lekarz stwierdził, że może być dużo przyczyn których niestety nie da się ustalić, ale bardzo możliwe że to z drugiej połowy macicy ( bo ja ją mam dwurożną czyli prawie podwójną)
a i zdjęć nie mam, bo robił tylko pomiary, ale powiedział że wygląda na ok, raczej niepokojących objawów nie widać
pytałam skąd może być to plamienie, lekarz stwierdził, że może być dużo przyczyn których niestety nie da się ustalić, ale bardzo możliwe że to z drugiej połowy macicy ( bo ja ją mam dwurożną czyli prawie podwójną)
a i zdjęć nie mam, bo robił tylko pomiary, ale powiedział że wygląda na ok, raczej niepokojących objawów nie widać
wrublik strasznie się cieszę, że wszystko ok i że będzie chłopak !! Gratulacje ))))))) Odpoczywaj duuuużo !
Gosiu - o torbie ostatnio myślałam , ale wpierw muszę przyszykować pokój i ciuszki i inne rzeczy, których nie zrobię po porodzie :/
Thinka- współczuję mdłości Ja od dwóch dni mam mdłości i częściej latam do kibelka. Oby to nie oczyszczanie organizmu przed porodem W przyszłym tygodniu mam wizytę u gina to się dowiem jak stoją sprawy.
Gosiu - o torbie ostatnio myślałam , ale wpierw muszę przyszykować pokój i ciuszki i inne rzeczy, których nie zrobię po porodzie :/
Thinka- współczuję mdłości Ja od dwóch dni mam mdłości i częściej latam do kibelka. Oby to nie oczyszczanie organizmu przed porodem W przyszłym tygodniu mam wizytę u gina to się dowiem jak stoją sprawy.
reklama
buzc13
Wrublik super, że wszystko ok! Może w końcu zacznie się prawdziwe korzystanie z uroków ciąży, a nie martwienie się czy wszystko w porządku.
Thinka świetnie, że dzidziuś rośnie!
Ainah teraz same poważne rzeczy do zrobienia - pokój, torba. Jeju już prawie koniec...ale ten czas leci... ;-)
Thinka świetnie, że dzidziuś rośnie!
Ainah teraz same poważne rzeczy do zrobienia - pokój, torba. Jeju już prawie koniec...ale ten czas leci... ;-)
Podziel się: