reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniaki czekają na kolejne rodzeństwo :)

Ha !
Wiedziałam:-D!
36_9_1.gif
Jupi!
Będzie pięęękny dzyndzelek!!!!!!!!!!!! Gratuluję!!!!!!!!!!!

reklama
wrublik ba! Ja też byłam przekonana, że będzie chłopak! hehehehe super :) Teraz to tylko błękit ci w głowie :p
thinka jak lekarz mówi że się wchłonie to tak będzie- innej opcji nie ma :) Co do usypiania- możecie zacząć zastanawiać się nad łóżeczkiem np. 70x160 z barierką i uczyć małą tam usypiać. Pamiętam że Olek miał 15 miesięcy jak zaczął spać na tapczaniku. Od tamtej pory Olek zaczął sam do nas przychodzić i ładować się do łóżka :) Ja już się rozglądam za łóżeczkami - piętrowe z szufladą lub dwa z szufladami, tylko kasa nas ogranicza bo z dwójką ( a obu chcę zmienić, Olkowi w pierwszej kolejności ) to 1000zł jak nic

ainah- o0 matko- ale ci mało na suwaku zostało !!!

Gratki Wrubliczku :*****(załuje, ze pikne body z napisami wydałam bratowej bo juz by do Ciebie szło :-()
My na wiosne kupujemy pietrowe, u nas dwa sie nie zmieszcza.

Wrublikkk!!:D Super wieści:) cieszę się ogromnie z chłopaka:) na prawdę, extra wieści:D

Thinka, my Borysa kładziemy spać w łóżeczku 160 x 70, dokupilismy w ikei dodatkową barierkę, i maly spi w swoim nowym łóżeczku baaardzo chętnie. Zresztą usypianie nie jest problemem bo kłądę się na jego łóżku obok niego i on w jednej chwili zasypia:) takze my jestesmy bardzo zadowoleni i polecamy!:)

Łóżeczko większe pewnie kupimy tylko najpierw czeka nas remont i przerobienie kuchni na pokój już dla dwójki dzieciaków :-D. U nas w sypialni małe łóżko wchodzi tak na styk, a Lusia rzuca się po nim we wszystkie strony.
ewwe jak będziesz miała chwilę czasu to wrzucisz zdjęcie na forum jak to łóżko u Was wygląda? Bardzo proszę :-)

reklama
Do góry