dzięki dziewczyny za gratki, ja się cieszę przede wszystkim dlatego że na usg wszystko wygląda cacy.
na to po cichu liczyłam, żeby mąż mi dał spokój już i nie gadał o 4 dzidziu bo jak przeleżę tą ciążę, to już podobnej powtórki nie chcę
Thinka dopiero teraz chyba doczytałam o torbieli, nie martw się (wiem łatwo powiedzieć), ale na pewno wszystko jakoś się ułoży, innej opcji nie ma!
nic nie szkodzi! ja po dziewczynkach nie wszystko różowe mam (tu oko puszczam do Krolci i Gabi od których zdobyłam trochę pochłopięcych ubranek) dla Ani baaardzo dużo miałam niebieskich ubranek, dla Wiktorii lubiłam groszkową zieleń, więc trochę tego się uzbiera, najgorzej to będzie w rozmiarówce przedszkolnej, bo wtedy to już praktycznie wszystko mam typowo dziewczyńskieGratki Wrubliczku :*****(załuje, ze pikne body z napisami wydałam bratowej bo juz by do Ciebie szło :-()
My na wiosne kupujemy pietrowe, u nas dwa sie nie zmieszcza.
Gratuluję Wrublik!!!
fajnie że chłopak, pewnie po cichu na to liczyłaś. :-)
na to po cichu liczyłam, żeby mąż mi dał spokój już i nie gadał o 4 dzidziu bo jak przeleżę tą ciążę, to już podobnej powtórki nie chcę
Thinka dopiero teraz chyba doczytałam o torbieli, nie martw się (wiem łatwo powiedzieć), ale na pewno wszystko jakoś się ułoży, innej opcji nie ma!